Я їх торкання майже завжди
Порушені добре, тільки від них отримати ще, 5 к.с....потім, звичайно, є машини, куди слід торкатися до них чи ні...
Я їх торкання майже завжди
Порушені добре, тільки від них отримати ще, 5 к.с....потім, звичайно, є машини, куди слід торкатися до них чи ні...
У змінених ногу на карту turbo? же кроком?
Рука об руку і не вдалося
Я не розумію, що ви маєте на увазі
Я можу налаштувати блок управління ke входить в парах і подовжує більше...
Залежить від машини, від того, що ви хочете отримати.
Роботи практично на всій карті...
Для рука об руку я маю на увазі ті ж самі точки, макс редагування? приклад, якщо від 100 до турбо від тих же часів overboost?
ні,це дві абсолютно різні речі
на карті turbo,дотик prex
у overboost відредагуємо % duty cicle електромагніту і, отже prex турбіни
все йде під контролем діагностики на руки
вибачте, якщо я втручання, по-моєму мапу часу overboost не існує, то, що ви вказуєте, як overboost ? карту електромагнітного клапана N75, значення, виражене в % відкриття проходу депресії, і не в секунди або частки секунди.
1)Як докази візьміть карту орі, доторкайтеся тільки карту " overboost", і ви побачите, що нічого не змінюється
2)Як докази візьміть карту орі, постукайте по 100 очок тільки карту тиску турбо, і ви побачите, що тиск піднімається
вас міркування
Востаннє редагувалось bobracing; в 31-12-2012 13:30
Насправді, якщо прочитати мій попередній пост, я кажу про % duty
Торкаючись та ke зміниться..
На мій погляд, йде збільшена тільки в деяких областях, в той час як в інших слід залишити оригінал у іншому випадку ви ризикуєте не почути турбіни, коли йде тиск, але це в пік постійно
Я згоден з двома оптичними думки:
1. змінити їх, означало б дати невеликий глазур на торт, той контур, що допомагає карту буде цінується більше;
2. ви повинні, проте, сказати, що клієнт ? була проведена (хоч і невеликий) змін, як правило, cos? йому зрозуміти, що карта ? трохи більше? поштовх! а то будуть заретушовані мало!