чесно кажучи, не в тому, що мене хвилює, так багато змін, які ви зробили, і як у вас це було зроблено, щоб побачити, якщо ви були " біг щось, або якщо був, то, виходячи з мого знання, тому що не буде перший раз, коли відбувається щось подібне, звичайно, не кажу про себе, але в цілому,коли пошта орі і mod-проблема, серйозність карту не коментувати саме тому, якщо у вас є секрети, я не можу вам допомогти гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
якщо б це тільки між мною і тобою не було б проблеми, враховуючи, що ви завжди доступні, але я ніколи не бачив на форумі тільки одна карта готова, щоб бути пред'явлено звинувачення, або тих, хто каже, тепер тобі я. Ось чому я не хочу, щоб мої зв'язку з....
вибачте волхвів я не сказав, що не робить листи, насправді, ніж оригінал мене тому, всі ті, які змінюються, що не назад
чесно кажучи, я дуже перепрошую, ваша відповідь і думка,то поки є той, хто розмістив на користь інших мод-файли готові для завантаження подивитися chris156 на користь ecuboost,то ніхто не повинен очікувати, що інші роблять файли для них, у всякому разі, можна очікувати,поради, думки і пояснення різних,то я не бачу, хто тебе питає, що карта готова, хто просить про допомогу в цей пост ти,я не думаю, що у цьому форумі ми ніколи не дистанціювався, як ви зараз робите, ви, отже, не робити те, що не хотіли б,щоб це сталося,наприклад, його повинні дати в першу чергу тих, хто шукає допомоги, і в будь-якому випадку я в приваті я нічого не роблю, все що стосується форуму, я роблю це в світлі сонця.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у мене не секрет, але знову ж таки, тому що півень мене написав без проблем stessissima карту, що mpps не пише??? І потім я не бачу чому я повинен оприлюднити мої, коли інші цього не роблять.
якщо ви шукаєте на форумі ? повної карти зроблені для всіх нас, і доступні для всіх...
У будь-якому випадку дивіться, якщо ви можете зробити читання з mpps, якщо ви читати не зробити, звичайно, навіть не писати!
Тоді буде дуже сильно@? розповісти краще те, що я і успішно, chiamer? mappa1 той, який стояв на ecu вже змінено, і mappa2 те, що було написано з помилкою. Потім я потрапив у recovery mode і я написав що оригінал, що я вже давно збережена на комп'ютері, і успішно. Потім я взяв mappa1, що і той, який вже віск на ecu, і навіть не той, мені написав успішно, я поставив оригінал і тоді я взяв півень, і я написав mappa2 без проблем
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-11-2012 в 21:40
вибачте, msport , може бути, я перебільшив, то я знаю, що хто шукає допомогу я, і прошу вибачення у всіх, хто намагався мені допомогти на форумі, але трохи інків...ато я трохи не противний сьогодні, коли я побачив, що автомобіль не заводився, я і стала білої крові не знаю, якщо я поясню, побачив, що ще у мене не було possibilt? купити bdm. Мене ні погано, що в recovery мені зйомки