Сторінка 3 з 22 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати з 21 по 30 з 221

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    однак, можуть відірватися і зробити, дають той же, що і в двигун...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте,ми знаємо, що abbassanso криві лопатки відкриваються повністю, тому я думав,
    якщо я можу видалити і встаю криві максимального значення повинні залишатися закритими,а потім електродвигун не повинен був спрацювати...ні?

тепер лопатки я їх ще не встановлені, і у мене немає можливості спробувати, але маяк " - це спроба

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Прошу вибачення за невігластво, але що ризиків ви можете зіткнутися, відключаючи swirl з карти ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    Прошу вибачення за невігластво, але що ризиків ви можете зіткнутися, відключаючи swirl з карти ?
    ризики не зламати двигун тільки те, в плані продуктивності нічого не змінюється, а пристрій для забруднення
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Сьогодні вранці, швидше за все, можу зняти впускний колектор моєї 159_1900_16V 150CV, щоб перевірити саме наявність клапана swirl і дати pulitina в колектор і egr, чому? я, що дратує проблеми seghettamento, що робить мене з розуму ви знаєте, в якому стані я знаходжу все, але я можу з чистою промисловий знежирювачах щоб змастити і очистити все це? також, чому? я демонтував датчик тиску який знаходиться на впускному asprazione і не кажу вам, як я знайшов це, свого роду клей біля я чистий, завжди з знежирення я зробив добре?

з повагою до всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Привіт, хлопці сьогодні я розібрав колектор впускний моєї 159, на жаль, ситуація не ? з кращих насправді я знайшов клапани swirl маршрути від, як ви бачите на фото додається, на жаль, я ще не можу бачити вкладення, щоб побачити керівництво на відключення клапанів, але все ж хочу рада від вас, я остання залишалася і ремонт, змінивши або я бачу, знайти precolettore також використовував і я залишаю все без змін в ecu?

Дякую за пораду

З повагою hyrosatprecollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    звільняється також останній раз і залишити все, як буде...

garret
    Guest
    хлопці ? майже як система bmw представила, як моя e60, я усунуті в повному обсязі, і я поставив з шапки в эргаль, щоб закрити отвір, не служать, cippa, і якщо вони ламаються, ви в кінцевому підсумку в двигун і роблять серйозний збиток, я хотів би знати, ким вони були винайдені

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    хлопці ? майже як система bmw представила, як моя e60, я усунуті в повному обсязі, і я поставив з шапки в эргаль, щоб закрити отвір, не служать, cippa, і якщо вони ламаються, ви в кінцевому підсумку в двигун і роблять серйозний збиток, я хотів би знати, ким вони були винайдені
    я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
    не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
    те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
    не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
    те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.
    я togliendole я помітив, кращий відповідь на всіх оборотах, приріст у швидкості? в резюме, серед змінені, низький витрата палива і, як побічний ефект, якщо cos? ми можемо визначити його, зниження гальмування двигуном, що майже не існує також вид, наявність акп, за те, що я зміг пояснити родича ? ступінь бакалавра в сфері машинобудування, їх функція ? в основному в тому, щоб створити так званий "порожній," на випуск і підкреслити гальмо двигуна, для інших ? проект недосконалим і, можливо, шкідливо для двигуна, а якщо ти знаєш більше? інженер, краще для вас, дезінформація іноді робить, хто вважає, що знати наступні правила техніки, а не ті реальні випробування, то не в образу буде ясно, де групи можуть бути

Сторінка 3 з 22 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •