Привіт манро, дякую за посилання!
Я, здається, тими ж, що й у мене теж, на жаль, не зовсім те, що мені потрібно...
PS: decomprimendo мені помилку і не відкриває всі файли ви можете, будь ласка, перевірити, а ви? Дякую![]()
Привіт манро, дякую за посилання!
Я, здається, тими ж, що й у мене теж, на жаль, не зовсім те, що мені потрібно...
PS: decomprimendo мені помилку і не відкриває всі файли ви можете, будь ласка, перевірити, а ви? Дякую![]()
Востаннє редагувалось барт; 18-11-2012 в 13:17
ці обговорення, які мені подобаються, завдяки ресторан при готелі.
Спасибі манро: ви дуже гарні і корисні!
Спробуйте ще раз, і тоді вам оновлення...![]()
вибачте,хлопці, cos'? КНІ
Почала уприскування, випередження упорскування start of injection.
Добре: я почав з нижньої частини...
Я думав, що iq був базовий план, який вирішував справу? початковий дизель, а я вже? неправильно інше-від'їзд...
Так що, якщо немає ? iq, cos'? карту я відправив: обмежувач?
Для повноти інформації, блок управління у питанні ? встановлений на Fiat 1.9 Jtd 110CV.
Я завантажив вкладення, на відміну від? зображення, чому? я помітив, що сайт має тенденцію зменшувати масштаб занадто фотографії, роблячи їх спотворені...![]()
не завжди, хто робить цю роботу може відповісти на всі або знати все,ми чудово знаємо, що кожен день ви дізнаєтеся щось нове.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Що дивно: bisogner? вникати, чому? є 2 карти...
Мені здається трохи дивним те, що ви говорите, і cio? які працюють в залежності від швидкості? тиску на педаль акселератора! Якщо ви (як стверджуєте) карту педаль ? головна карта, то він має бути один і унікальний!
По мені, друга може бути за спосіб? recovery або щось подібне...? давайте подивимося, що говорить тих, хто знає більше? нас...
Впевнений, що не карта SOI?
Що стосується осі Z, я використовував те ж значення перетворення пост, який ви мені повідомили, а потім ті, що отримані вони вже є? фактичні значення випередження впорскування?
Що стосується двох інших осей, я якось сумніваюся... може насправді бути справа? дизельне паливо впорскується (хоча масштаб значень ? трохи дивно), але з іншого боку, я сумніваюся, що б обороти мотора: я ніколи не бачив дизель доріг в поворот на 18.000 хв -...