-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Може бути рішення, якщо вже були зроблені всі інші докази!
-
я завжди вирішена cos?... якщо ви хочете, навіть якщо nn ? той розділ, де пропонувати ви могли б зробити відео операцій, таких як цей та інші відновлення x metterele доступні для всіх користувачів
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ви завжди вирішується? Дуже добре, тоді...можна приводити приклади, які машини ви говорите і з якою версії mpps?
-
EDC15 1.9 TDI, EDC15 c7 jtd версії V5 і V12. Okkio x? що V12 TDI на EDC15 я бачу, тягтися,насправді я віддаю перевагу їх з V5
-
а говорячи всі методи відновлення з mpps у разі пошкодження, також існує інше рішення... pelino-й? складно,але треба, щоб допомогу в разі необхідності? екстремальні! працює на edc15, що edc16! у разі відмови у визнанні ID mpps, якщо у вас є possiblit? і під рукою ебу ніби як сім'я, що і на " застряг автомобіль attaccatela в цьому останнє і змусити його зробити визнання ID на це потім не вимкніть запалювання переведіть блок управління заблокований, і робіть це з писанням. Я сподіваюся, що було корисно
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
він правий у 77grande nn вимикати картину, якщо поставити в режим? recovery, у мене є обидві версії v5 і v12 майже рівні, в дійсності? v12 і трохи більше? стабільний.
-
:-) я готовий робити відео демонстрації, на мій режим?... хотілося б побачити, cn контрольна лампа esp/tcs/asr горить в підтвердження блоку ебу, як ви робите, щоб зробити її в запису!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо ви хочете відправити відео так, хто не вірить в пу? побачити, що насправді працює.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Може бути вирішення цієї підкачки ecu... Але ти ніколи не пробував? Я сумнівно, як робити добре, іншої електроніки, вимкніть і знову під'єднайте один Ecu гарячої...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
майже намагаюся c'? завжди часу x дізнатися, як мовиться, шляхи господні безмежні, cattivik але якщо у вас є час, зробіть відео може бути корисним
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму