хлопці, я виконував це оновлення на моєму 147 1.9 150cv ... точніше, я зібрав:
турбіна 2.4 jtdm 210cv gtb2056
колектори з нержавіючої сталі від мене побудовані
форсунки, плюс (я змінив мої, плюс 2cc)
лінії нагнітання від 60 трубі
фронтальний інтеркулер від 6.5 літрів
труби для l' ic алюміній діаметр 60мм
і логічно посиленого зчеплення до маховика monomassa
тиск роботи 2 бари біля.... я повинен сказати, істина?.... не ? взагалі, як я говорив манро..., який піднімається, опускається і ін.... якщо стрілянина.... ви посадіть їх та просто.... я, видно, з манометром у руці, що в стрільбі, другий я роблю 1.8 бар, на третій 2 бар і четвертого 2.1 бар.....
я злегка торкнувся (5%) геометрія-за низького навантаження, піднятися до 1% до 3500 оборотів, а потім дають йому ori 3500 обертів....
як вже було сказано.... тиск залишається стабільним.... але мені ще належить закінчити карту.... на ділянці (логічно ланцюга) я взяв із заслання від золота, тільки з картою.... я другого на 50 км/год на іншій ділянці, близько 400/500 метрів більше, зараз не знаю точно відстань, я 158km/год, інший вечір, я перейшов на той же момент в 168км від готелю/год.... 10км/год на ділянці так короткий, не ? потім так само мало..... я зробив інші тести на тести, але я не можу подолати той поріг, навпаки, якщо відгодівлі, що я бачу, трохи диму позаду, я відчуваю себе makkina більше гальмування, і виходжу, навіть з 5км/год менше....
одна річ, яку я помітив.... тиск в магістралі високого тиску, якщо навіть do' 10 бар тиск більше.... авто не тягнеться.... і я втрачу ці 4-5 км/год
справа в тому', що більше я залишаю худий автомобіль і більше відчуваю, що мене тікає з-під попку.... але в будь-якому випадку.... так, я взяла ці 10км/год.... на цій ділянці.... але 2.1 бар.... я не повинен бути, принаймні, в 220cv??? мені здається, що різниця між мною та іншими, які мають mini cooper s jcw 210cv, clio rs 203cv, їх взагалі мало.... чому? ми всі їх', як швидкість?!! тих, хто 165, хто 168, але різниця, мені здається, мало.... що скажете???