Дай мені дані ECU і машини бачу, якщо я можу знайти ОРІ. У вас у порівнянні з моєю?
Дай мені дані ECU і машини бачу, якщо я можу знайти ОРІ. У вас у порівнянні з моєю?
так так, я порівняв, але є кілька точок, щоб розходження безпосередньо з орі ,
я поставив оригінальний файл osg416 читав з newgenius і те, що у мене під ліжком з півня, в той час як jpg це робиться з допомогою vag і я в порівнянні між оригіналом і останню карту, і як ви можете бачити у нижній частині є різні криві, які не повинні бути![]()
На жаль, я не можу завантажити файли, так що ніякого порівняння. Навіть зараз я намагався внести зміни, але не знаючи карти, треба йти в суд. Єдині адреси, які мені вдалося зрозуміти, є обмежувач крутного моменту, тиску в Рампі, lim Rail і EGR. Крім того, без драйвера в 2d занадто довго редагувати криву, одночасно із значеннями на кривих, що багато. Я чув і інші думки, mapap мод не поганий, але по мені, пари та диму йдуть не дуже добре.
вибач, я прочитав зараз, що ти просив модель ecu 03L906023AB 9979 двигун cay
може бути, нам вдалося привести p p l a з winols на ці зміни, перетворюючи її в оригінальну тепер ми бачимо, що відбувається
Але у тебе теж проблема в форсунках?
На щастя немає, моя проблема в тому, що не перевищує 199 takimetro і не сіль рідини, але з порожніми, як якщо б пориви зустрічного вітру
Лім пара, що це?
І той вигляд сходів, яка починається від 1D2F32 в 1D30E0.