то, сказати, що карта-відстій апріорі ? звичка, на інших форумах, щоб продати вам свої "карти", тут не працює, cos?. ? єдиний форум, де дають допомогу, реальні та коментарі щирі і некомерційні.
то, сказати, що карта-відстій апріорі ? звичка, на інших форумах, щоб продати вам свої "карти", тут не працює, cos?. ? єдиний форум, де дають допомогу, реальні та коментарі щирі і некомерційні.
немає звичайно..але те, що ви чуєте навколо, не думати, що тебе вчать.. вони можуть направити вас, щоб зробити карти дискретних..але якщо ви хочете досконалості ? зовсім інша справа..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
якщо ви ****llo нуля, ви повинні зробити принаймні один курс..щоб було невелику кількість.., то зробіть це в поодинці.
перо щиро, якщо оборотів форум ви знайдете багато матеріалу..по мені, ми б. тоді ми тут, якщо у вас є якісь сумніви, просто задавайте питання.
по-моєму, ви там
ваш аргумент ? було корисно також мені
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я б сказав, що зараз необхідно завершити своє дослідження з тестом.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
але всі ці відсотки де отримати? візьми як орієнтир edc16 c39, які знаходяться в будь-якому місці.. на карту уприскування ти не у відсотках.. виглядає добре осей.
ок.. ладно.. в будь-якому випадку міркування ? простіше, ніж здається. я тебе приклад!!!
якщо у вас є палац 100 поверхів і є ліфт, який і був запланований, щоб прибути на 70 поверсі і зависає, що потрібно зробити, щоб зробити це приїхати в 80-план?
необхідно відзначити, що ті, хто встановив ліфт вже запрограмовані ліфт для сто поверхів, але він поставив блок до 70..
рішення два. або повідомте ліфт, що існують інші 30 поверхів, або зробіть так, що коли ліфт піднімається на 70 поверсі, в номері знаходиться на 80.
Найелементарніші, то не можу бути.
Сподіваюся, що пояснення ідеї.