Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 76

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    то, сказати, що карта-відстій апріорі ? звичка, на інших форумах, щоб продати вам свої "карти", тут не працює, cos?. ? єдиний форум, де дають допомогу, реальні та коментарі щирі і некомерційні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    немає звичайно..але те, що ви чуєте навколо, не думати, що тебе вчать.. вони можуть направити вас, щоб зробити карти дискретних..але якщо ви хочете досконалості ? зовсім інша справа..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    якщо ви ****llo нуля, ви повинні зробити принаймні один курс..щоб було невелику кількість.., то зробіть це в поодинці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    якщо ви ****llo нуля, ви повинні зробити принаймні один курс..щоб було невелику кількість.., то зробіть це в поодинці.
    ви насправді єдине, в іншому випадку так я бачу, що дурна...дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    перо щиро, якщо оборотів форум ви знайдете багато матеріалу..по мені, ми б. тоді ми тут, якщо у вас є якісь сумніви, просто задавайте питання.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    по-моєму, ви там
    ваш аргумент ? було корисно також мені
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я б сказав, що зараз необхідно завершити своє дослідження з тестом.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    але всі ці відсотки де отримати? візьми як орієнтир edc16 c39, які знаходяться в будь-якому місці.. на карту уприскування ти не у відсотках.. виглядає добре осей.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ок.. ладно.. в будь-якому випадку міркування ? простіше, ніж здається. я тебе приклад!!!
    якщо у вас є палац 100 поверхів і є ліфт, який і був запланований, щоб прибути на 70 поверсі і зависає, що потрібно зробити, щоб зробити це приїхати в 80-план?
    необхідно відзначити, що ті, хто встановив ліфт вже запрограмовані ліфт для сто поверхів, але він поставив блок до 70..
    рішення два. або повідомте ліфт, що існують інші 30 поверхів, або зробіть так, що коли ліфт піднімається на 70 поверсі, в номері знаходиться на 80.
    Найелементарніші, то не можу бути.
    Сподіваюся, що пояснення ідеї.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    ок.. ладно.. в будь-якому випадку міркування ? простіше, ніж здається. я тебе приклад!!!
    якщо у вас є палац 100 поверхів і є ліфт, який і був запланований, щоб прибути на 70 поверсі і зависає, що потрібно зробити, щоб зробити це приїхати в 80-план?
    необхідно відзначити, що ті, хто встановив ліфт вже запрограмовані ліфт для сто поверхів, але він поставив блок до 70..
    рішення два. або повідомте ліфт, що існують інші 30 поверхів, або зробіть так, що коли ліфт піднімається на 70 поверсі, в номері знаходиться на 80.
    Найелементарніші, то не можу бути.
    Сподіваюся, що пояснення ідеї.
    бачив, що там ? була дана відповідь у цьому прикладі я спробую..
    Ми вірили, що кожний поверх ? pi? високий? так що, коли він думає, що він прибув в 70ntesimo ? замість 80ntesimo?
    Будь ласка, я не linciate! .

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •