Питання, можливо, дурне.....після "хапала chk sum з двох файлів (оригінальні та модифіковані) будуть різні...вірно???
Питання, можливо, дурне.....після "хапала chk sum з двох файлів (оригінальні та модифіковані) будуть різні...вірно???
Chk Вс робить автоматично.
тільки з драйверами, ви можете тільки збільшити тривалість, обманюючи ебу
тобто треба діяти в табличній на ін'єкції parzializzato boost x rpm
для того, щоб зняти egr двері по всій карті, фази уприскування, максимальне значення (12000)
Що стосується турбо ти не можеш перевищувати 1.5 бар тиску, в іншому випадку увійти в recovery,потрібно коригувати обмежувачі
У драйвер знаходиш lim диму..
Ін'єкції parzializzato
Я вам рекомендую, для того, щоб дізнатися, зосередитися в першу чергу на управління дизельного палива, потім на управління Турбо і, нарешті, на аванси.
Зрештою, вам буде простіше зв'язати три диспетчери між ними. Починається з дизельним і інше подивимося після.
ок, так що роботи до збільшуючи параметри дизельного палива в ін'єкції, правильно?
дракон, ви можете бути більш ясним. Ваші слова, на жаль, ще не роблять мені зрозуміти, де втрутитися. Будь ласка, зверніть знань, використовують ECM 2001 або Титан.
Карту педаль...що це? Я бачу тільки те, що мені показує програма, але не з іменами, які ви вказали..я пр заплутався...