прикріплений файл з msport мені здається, не ваш, але аналогічної моделі, можливо, змінюються номери HW і SW,не знаю, не я точно дивився, чесно кажучи,думаю, що msport говорить взяти його тільки в якості посилання, щоб порівняти його з вашим змінений, щоб побачити відмінності ? починають розуміти, як moddare...для обговорення мене, ви можете спокійно продовжувати це..місць те, що ви хочете уточнити і siva далі....для egr fap off показує, що вони не включені належним чином в іншому випадку тобі б сказав....для форсунок на mercedes c'? було майже позову різних власників w203 і w204, e-клас І GLK загалом, всі двигуни-4-циліндровий двигун, який довелося замінити їх на форсунки, чому? diffettosi...здається, що був встановлений "футбольний" diffettosa цих на багато двигуни 220cdi 150 і 170cv..."пік" difettosit? c'? був у транспортні засоби, продукція з 2008 в 2009, але вони розраховують, принаймні, ще трьох періодів це правило, здається, що мб в останньому "великий епізод" витратив понад півмільярда євро на ремонт..