додаю деякі скріншоти, дайте мені знати, якщо вам ясніше мислити, або якщо бентежить ще більше...
smoke1.jpg
smoke2.jpg
smoke3.jpg
smoke4.jpg
TL1.jpg
додаю деякі скріншоти, дайте мені знати, якщо вам ясніше мислити, або якщо бентежить ще більше...
smoke1.jpg
smoke2.jpg
smoke3.jpg
smoke4.jpg
TL1.jpg
Isdisd88 ти помиляєшся, і навіть великий!я не хочу захищати ні форум, не Мунро, але тут не існує "розділ" знати де/не знати чого-то,все на світі форумі.саме Мунро це не той тип, від "бродити"....... Я тобі пояснив кілька разів,і я зрозумів, я теж! І не закінчив... ..... .. ......
доказ логіка і практика, це зробити карту з лямбда-орі, і моддінг, і увійшли в кількість повітря vs Iq.
краще опублікувати екран карти, так ми ставимося краще, де l afr так низько і зробити 2 журналу на вулицю і побачити, якщо вони збігаються.
ви можете запитати 500 нм крутного моменту, а потім 100 см3 палива (edc16c39 150cv) але ти можеш мати з 1200 мг повітря або з 1400 мг повітря завжди залежить від лямбды.
х мова обмежувачі, що я мав на увазі, можуть встановити навіть afr 14,5, але якщо ти приготовлена з обмежувачі різні не доберешся до визначення IQ, так що це значення в карті мало нікчемною, якщо ви не збираєтеся на інший.
*lsd88
Мені здається, що ти занадто прив'язаний до концепції лямбда від бензину, який ви хотіли б перевести на дизель.. я сподіваюся, ти зрозумієш, бідний, заплутався, як і я..але:
1) дизель може працювати з afr 60:1 до мінімуму в карти лямбда EDC16c39 знайти це значення?
2)якщо додаток програвача стехиометрической на дизельний двигун з EDC16c39 або будь-який інший ecu, ви побачите, що вартість лямбда-карти в ECU і дуже далеко від реальної вартості ліжка з інструменту, тому що я вже кілька разів говорив у різних своїх постах.
3)бачив, що ти говориш про логіку ecu, і я трохи заплутався, по-твоєму, хотілося б мені прояснити цю логіку ви бачили коли-небудь, що дізнався щось, що я ще не зрозумів.
4)з смайлики не пом'якшують зміст повідомлення, і в будь-якому випадку, якщо ви хочете, що ви не зацікавлені більше в вашому tread я це зроблю тихо..
Мені здається, що Манро, це було ясно. Для грубої я думаю, що Манро на увазі, що розрахунок IQ ще не є повним, якщо перший не проходить, щоб інші обмежувачі.
Серед цих обмежень, знайдіть мінімальне значення лямбда визнав. Минуле в цьому додатковий контроль і, безумовно, інші, розрахунок стає "чистий" і фінал.
Зараз, якщо ви хочете, щоб змусити інтерпретувати погано,замість того, щоб подякувати, те, що говорить людина, як Мунро, що він завжди дуже допомогли на цьому форумі робите, а також.
Я сподіваюся, що допоміг.
так що вам вирішувати, скільки дизельного палива впорснути і карту, обмежувач димчастий такий виклик і т. д.?
хтось damos для 147 jtd 140 л. с. edc16c8?
я хотів би знати, якщо всередині damos знайти значення, яке використовує бу (0,8 xxx), щоб перетворити мм2 дизельного палива в мг.
тому формула дизельного палива мм2*0,8 xxx= мг дизельного палива.