Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Обговорення: Dpf Off edc16c35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Хлопці, підкажіть. Через кілька днів мені повернення bmw вище скаржилися на ту ж проблему,я ще не мав можливості побачити автомобіль,хтось може перевірити файл, щоб зняти якісь сумніви?
    Спробуйте і дайте мені знати.. і дотримуйтесь інструкцій..
    File Allegati Файл Вкладення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo,на даний момент я не в пк завтра скачати і подивитися все можу chirederti якщо ви подивилися файл, який я вважаю не нормально? Ви знайшли щось не так? Автомобіль повинен повернутися в середу і четвер і я згадав тільки в recovery, як і раніше, dell, видалення dpf. Але я думаю, це залежить від того, враховуючи, що автомобіль циркулює мало і, ймовірно, не буде мати зробив так багато км від defap. У будь-якому випадку спасибі ще раз добрий вечір

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Cinqueturbo я скопіював мод на bdm файл орі, що я в базі даних,як тільки мені потрапляє в авто(думаю в четвер) я продовжую писати. Для того, щоб зробити заготовки я пропоную покласти перед файл орі?або я можу зробити навіть з файлом mod поточної? Хоча не я б хотів помилятися, але діагноз мені помилку, коли я намагаюся скинути параметри dèf навіть годин,потім засмічення падала, але не спеціально для тебе( я не хочу сказати, лайно, але пройшло досить багато часу), dpf, звичайно, вже спорожніли.а поки, ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я раджу тобі написати файл Орі, і робити процедури від 0..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Читаючи попередні пости, я говорив, що проблеми з заготівлі, вже з авто,мені помилку процедури переривається. В такому випадку, продовжувати в будь-якому випадку? Чи може бути проблема? На обнулення я пам'ятаю, як намагався зробити це з brienbee і texa.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Читаючи попередні пости, я говорив, що проблеми з заготівлі, вже з авто,мені помилку процедури переривається. В такому випадку, продовжувати в будь-якому випадку? Чи може бути проблема? На обнулення я пам'ятаю, як намагався зробити це з brienbee і texa.
    Будучи c35 якщо вам потрібно, ви можете видалити dtc. Якщо вам потрібно скажи мені код від оптимістичної, що ми відчуваємо

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі за турботу errecinque але для обнулення на увазі скидання параметрів dpf. Автомобіль тільки що повернулася після do поглянути на проблему і оновити

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, зрештою, на щастя, проблема була не dpf,а працювала тільки одна з двох турбін, навіть якщо на думку клієнта, "тому знову той же дефект"!!! Але це було не так... все одно дякую за cinqueturbo і errecinque для доступності!і ще раз: ніколи не довіряй тому, що говорить клієнт!

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •