Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Обговорення: honda hornet

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    я не сказав, що ви отримаєте + коней я сказав, що ви зміщуєте використання, sfutti + крутний момент в низькому і ні ? зовсім не правило, що ви втрачаєте в ділянці, я повторюю коней ви отримаєте, зробивши зміни у двигун, не думаю, що це дизельний двигун, який просто mappetta і йде мова в русі працює, як тюнінг, що інший, змінювати параметри ебу, я бачу, що ви, катання, попросіть вашого земляк zerbo, що я маю честь знати, коли йому було 16 років, і вона, пергуза, в свою чергу, з перших cagiva, якщо те, що я кажу, і дурниця, можливо, в ебу автомобіля як і раніше доведеться? дізнатися щось, але у світі розробок механічні ? був мій корабель
    великий giarras...... pergusa ? мій дім там народився ...пам'ятаю, коли я був маленький, ходили в липні в вогненний, якщо я правильно пам'ятаю, там теж був хлопчик у моїй країні, що ми smanettava зараз я не запам'ятав назву..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я пам'ятаю всіх хлопчиків, які ходили з 80-х років і далі, то мій дядько був технічний cagiva і ducati в часи братів кастільйоне, потім він tasferi в америці x ducati corse в 1982 році я змінив прапор, переходячи aprilia і з майбутньою 125 кермом мій двоюрідний брат франк, ми виграли чемпіонат італії, 3 місце, російський і zerbo 2 чемпіонат італії в наступному році zerbo в honda 750 чемпіоном італії, і ми з aprilia 125 , suzuki 250 2t в категорії 400 і з bimota, моторизовані fzr 600 зразків сицилійських всі інші категорії та 2 абсолюту, bimota італійський чемпіонат був крик ми домінували до agi 2000-х років x перейти до гри зі скутерами мої двоюрідні брати досі тривають .....це ? історія ще хтось пам'ятає.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    я пам'ятаю всіх хлопчиків, які ходили з 80-х років і далі, то мій дядько був технічний cagiva і ducati в часи братів кастільйоне, потім він tasferi в америці x ducati corse в 1982 році я змінив прапор, переходячи aprilia і з майбутньою 125 кермом мій двоюрідний брат франк, ми виграли чемпіонат італії, 3 місце, російський і zerbo 2 чемпіонат італії в наступному році zerbo в honda 750 чемпіоном італії, і ми з aprilia 125 , suzuki 250 2t в категорії 400 і з bimota, моторизовані fzr 600 зразків сицилійських всі інші категорії та 2 абсолюту, bimota італійський чемпіонат був крик ми домінували до agi 2000-х років x перейти до гри зі скутерами мої двоюрідні брати досі тривають .....це ? історія ще хтось пам'ятає.
    що хороша історія giarras компліменти ... у 1982 році я, народившись шкода, що я не був там вже?... в даний час в pergusa ці цифри не є пі?...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я точно не для катання...одягаються набагато більше? на північ. У будь-якому випадку я зрозумів, погано ваше повідомлення, от і все

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    x скф... якщо ви хочете підняти його примхи треба щоб перепризначити c'? ви можете перетворити ваш ебу racing? слухай, я моя порада не варто, якщо ви хочете, я можу адресувати. привіт.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я suzuki gsr 600, що ви можете? робити?... ви можете порівняти? він ecu denso..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    я suzuki gsr 600, що ви можете? робити?... ви можете порівняти? він ecu denso..

ви ciccio ви пу? x suzuki, зверніться джо руссо в мілані

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    шляхом повторного зіставлення мотоцикл повністю орі я, здається, зрозумів, що ви не заробляєте коней, але тільки ви можете? покращити надання справедливо?...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ciccio приходьте в палермо з головки блоку циліндрів, що ми проводимо день разом, то rimappi, і ви побачите.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    дякую ... я майже його зняти не можуть matenere-й? податки...на зіставленні c'? інструмент, який f? у щільною, як тільки я можу купити..

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •