я пам'ятаю всіх хлопчиків, які ходили з 80-х років і далі, то мій дядько був технічний cagiva і ducati в часи братів кастільйоне, потім він tasferi в америці x ducati corse в 1982 році я змінив прапор, переходячи aprilia і з майбутньою 125 кермом мій двоюрідний брат франк, ми виграли чемпіонат італії, 3 місце, російський і zerbo 2 чемпіонат італії в наступному році zerbo в honda 750 чемпіоном італії, і ми з aprilia 125 , suzuki 250 2t в категорії 400 і з bimota, моторизовані fzr 600 зразків сицилійських всі інші категорії та 2 абсолюту, bimota італійський чемпіонат був крик ми домінували до agi 2000-х років x перейти до гри зі скутерами мої двоюрідні брати досі тривають .....це ? історія ще хтось пам'ятає.
я точно не для катання...одягаються набагато більше? на північ. У будь-якому випадку я зрозумів, погано ваше повідомлення, от і все
x скф... якщо ви хочете підняти його примхи треба щоб перепризначити c'? ви можете перетворити ваш ебу racing? слухай, я моя порада не варто, якщо ви хочете, я можу адресувати. привіт.
я suzuki gsr 600, що ви можете? робити?... ви можете порівняти? він ecu denso..
шляхом повторного зіставлення мотоцикл повністю орі я, здається, зрозумів, що ви не заробляєте коней, але тільки ви можете? покращити надання справедливо?...
ciccio приходьте в палермо з головки блоку циліндрів, що ми проводимо день разом, то rimappi, і ви побачите.
дякую ... я майже його зняти не можуть matenere-й? податки...на зіставленні c'? інструмент, який f? у щільною, як тільки я можу купити..