Сторінка 3 з 9 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 81
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Забув... Так що в разі, якщо все в порядку, що я повинен зробити в карті? Дати більше дизельного палива-це карти педаль? Якщо все в порядку, наскільки повинна збільшитися і в якому діапазоні? Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дивно, що все в порядку, і в будь-якому випадку, навіть після mod вдт продовжують скаржитися на порожні надання в низькій..
    ти впевнений, що все ок, навіть в ****llo прес-rail від дефекту, що ви говорите, здається, що є регулятор тиску, що не зовсім на 100%..
    у будь-якому випадку, щоб дати дизельне паливо, ви можете втрутитися кількома способами логічно потрібно починаючи з ніг, потім потрібно трохи коректувати карти лямбда, так само як і обмежувач крутного моменту головною..педалі я не зростання у відсотках ввів значення крутного моменту, що я знаю, що відповідає даті iq..так що, щоб змінити належним чином, ви повинні увійти в систему, тому що якщо ви не знаєте, як крутний момент і, відповідно, якість дизельного палива потрібно в колах, де скаржишся на проблему, а потім перейти до аум і все в % я не думаю, що очікуваних результатів або, принаймні, не з першої спроби..загалом, треба вивчити трохи коштує машина, в іншому випадку ви не вирішите..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    дивно, що все в порядку, і в будь-якому випадку, навіть після mod вдт продовжують скаржитися на порожні надання в низькій..
    ти впевнений, що все ок, навіть в ****llo прес-rail від дефекту, що ви говорите, здається, що є регулятор тиску, що не зовсім на 100%..
    у будь-якому випадку, щоб дати дизельне паливо, ви можете втрутитися кількома способами логічно потрібно починаючи з ніг, потім потрібно трохи коректувати карти лямбда, так само як і обмежувач крутного моменту головною..педалі я не зростання у відсотках ввів значення крутного моменту, що я знаю, що відповідає даті iq..так що, щоб змінити належним чином, ви повинні увійти в систему, тому що якщо ви не знаєте, як крутний момент і, відповідно, якість дизельного палива потрібно в колах, де скаржишся на проблему, а потім перейти до аум і все в % я не думаю, що очікуваних результатів або, принаймні, не з першої спроби..загалом, треба вивчити трохи коштує машина, в іншому випадку ви не вирішите..
    Регулятор тиску який саме? Якщо це клапан pierburg, де кріпляться труби, вакуумний насос, новий... Замінений кілька місяців тому! Щодо лямбды я знаю, що він ніжний і не знаю змін. Я прошу дуже багато, якщо ти правильно повісила на інтернет-карті? Не претендую абсолютно, щоб покрити всю карту.. і звичайно спасибі за терпіння х

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    регулятор тиску дизельного палива є дві версії того, хто його носить на рейку, безпосередньо ті, хто приносить застряг на насос для дизельного палива в обох випадках регулятор має мікроскопічних фільтрів, які іноді ostruice і іноді гумові прокладки, ущільнення відправляються і роблять дефект, що ти говориш..для штрихи на карту, я думаю, що ти повинна зробити, тільки якщо ти ретуші я мапу першим, ти ніколи не зрозумієш, що робити у разі, якщо ви хотіли б виправити все, і друге, що я не думаю, що правильно відносно інших користувачів, що, може бути, вони вирішили самі свої проблеми, але з підтримкою форуму..
    я та інші, ми можемо слідувати за змінами в карту, перш ніж писати правильно робиш карти випробувань і поштова, якщо не я, інші люди, готові допомогти і підказати мод правильно
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    регулятор тиску дизельного палива є дві версії того, хто його носить на рейку, безпосередньо ті, хто приносить застряг на насос для дизельного палива в обох випадках регулятор має мікроскопічних фільтрів, які іноді ostruice і іноді гумові прокладки, ущільнення відправляються і роблять дефект, що ти говориш..для штрихи на карту, я думаю, що ти повинна зробити, тільки якщо ти ретуші я мапу першим, ти ніколи не зрозумієш, що робити у разі, якщо ви хотіли б виправити все, і друге, що я не думаю, що правильно відносно інших користувачів, що, може бути, вони вирішили самі свої проблеми, але з підтримкою форуму..
    я та інші, ми можемо слідувати за змінами в карту, перш ніж писати правильно робиш карти випробувань і поштова, якщо не я, інші люди, готові допомогти і підказати мод правильно
    На жаль, я не зрозумів, якою регулятор тиску в рампі? Не, що те, на впускному колекторі з електричною вилкою ? Чесно кажучи, якщо ви можете відправити фотографію би що завгодно. Про карті ок.. Дам зміни і викладу. але в цілому карту, що я зробив погано погано не це ,Правда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    На жаль, я не зрозумів, якою регулятор тиску в рампі? Не, що те, на впускному колекторі з електричною вилкою ? Чесно кажучи, якщо ви можете відправити фотографію би що завгодно. Про карті ок.. Дам зміни і викладу. але в цілому карту, що я зробив погано погано не це ,Правда?
    від педалі потрібне значення крутного моменту, що на основний обмежувач не досягнеш.....на високих не використовуєш всі

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    обмежувач крутного моменту на колесо, драйвера, я не знаю, для чого потрібен і як змінити (чекаю манро), але не кричи . де ти це скопіював? впевнений, що йде в мінус?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    обмежувач крутного моменту на колесо, драйвера, я не знаю, для чого потрібен і як змінити (чекаю манро), але не кричи . де ти це скопіював? впевнений, що йде в мінус?
    Прости мене, але, щоб уникнути помилки мені вказує, адреси, карти, згаданих вами? Що означає, що на високих не експлуатую все?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    Прости мене, але, щоб уникнути помилки мені вказує, адреси, карти, згаданих вами? Що означає, що на високих не експлуатую все?
    1CBA82

Для мене і lim пара, ведучий від 2500 до 4500 йде поставив на макс значення, яке вимагається від педалі, якщо ви хочете протягну до 4500 оборотів в хвилину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    1CBA82

Для мене і lim пара, ведучий від 2500 до 4500 йде поставив на макс значення, яке вимагається від педалі, якщо ви хочете протягну до 4500 оборотів в хвилину
    карта 1CBA82 я побачив...мені це, здається, не в мінус, і в кожному разі я не знаю, чому він змінений таким чином,...мені ця карта була ретушшю від хлопця, який готує машини до альфа-Салерно, а потім чекати інформацію від фахівців.
    про lim пара, головний інтерес в тому, з адресою, яка йде від 1CBD8E?
    А я йду на картах педаль я поклав, наприклад, на 2500 оборотів і на 100,10 % збільшення на 15,5%. У відповідність 2500giri картки "обмежувач" процитував, я поставив збільшення на 15% та я так і зробив для всіх оборотів двигуна...логіка хибна? ти, як це зробити?
    означає, що якщо максимальний відсоток в карту педаль, це на 18,5%, до 4750 оборотів (як встановлено зараз на моїй карті), я повинен збільшити з 2500 оборотів і до 100,10% все на 18,5%?

ps.ще я не зрозумів, механічно де знаходиться регулятор тиску в рампі

Сторінка 3 з 9 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •