Забув... Так що в разі, якщо все в порядку, що я повинен зробити в карті? Дати більше дизельного палива-це карти педаль? Якщо все в порядку, наскільки повинна збільшитися і в якому діапазоні? Дякую
Забув... Так що в разі, якщо все в порядку, що я повинен зробити в карті? Дати більше дизельного палива-це карти педаль? Якщо все в порядку, наскільки повинна збільшитися і в якому діапазоні? Дякую
дивно, що все в порядку, і в будь-якому випадку, навіть після mod вдт продовжують скаржитися на порожні надання в низькій..
ти впевнений, що все ок, навіть в ****llo прес-rail від дефекту, що ви говорите, здається, що є регулятор тиску, що не зовсім на 100%..
у будь-якому випадку, щоб дати дизельне паливо, ви можете втрутитися кількома способами логічно потрібно починаючи з ніг, потім потрібно трохи коректувати карти лямбда, так само як і обмежувач крутного моменту головною..педалі я не зростання у відсотках ввів значення крутного моменту, що я знаю, що відповідає даті iq..так що, щоб змінити належним чином, ви повинні увійти в систему, тому що якщо ви не знаєте, як крутний момент і, відповідно, якість дизельного палива потрібно в колах, де скаржишся на проблему, а потім перейти до аум і все в % я не думаю, що очікуваних результатів або, принаймні, не з першої спроби..загалом, треба вивчити трохи коштує машина, в іншому випадку ви не вирішите..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Регулятор тиску який саме? Якщо це клапан pierburg, де кріпляться труби, вакуумний насос, новий... Замінений кілька місяців тому! Щодо лямбды я знаю, що він ніжний і не знаю змін. Я прошу дуже багато, якщо ти правильно повісила на інтернет-карті? Не претендую абсолютно, щоб покрити всю карту.. і звичайно спасибі за терпіння х
регулятор тиску дизельного палива є дві версії того, хто його носить на рейку, безпосередньо ті, хто приносить застряг на насос для дизельного палива в обох випадках регулятор має мікроскопічних фільтрів, які іноді ostruice і іноді гумові прокладки, ущільнення відправляються і роблять дефект, що ти говориш..для штрихи на карту, я думаю, що ти повинна зробити, тільки якщо ти ретуші я мапу першим, ти ніколи не зрозумієш, що робити у разі, якщо ви хотіли б виправити все, і друге, що я не думаю, що правильно відносно інших користувачів, що, може бути, вони вирішили самі свої проблеми, але з підтримкою форуму..
я та інші, ми можемо слідувати за змінами в карту, перш ніж писати правильно робиш карти випробувань і поштова, якщо не я, інші люди, готові допомогти і підказати мод правильно
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
обмежувач крутного моменту на колесо, драйвера, я не знаю, для чого потрібен і як змінити (чекаю манро), але не кричи . де ти це скопіював? впевнений, що йде в мінус?
карта 1CBA82 я побачив...мені це, здається, не в мінус, і в кожному разі я не знаю, чому він змінений таким чином,...мені ця карта була ретушшю від хлопця, який готує машини до альфа-Салерно, а потім чекати інформацію від фахівців.
про lim пара, головний інтерес в тому, з адресою, яка йде від 1CBD8E?
А я йду на картах педаль я поклав, наприклад, на 2500 оборотів і на 100,10 % збільшення на 15,5%. У відповідність 2500giri картки "обмежувач" процитував, я поставив збільшення на 15% та я так і зробив для всіх оборотів двигуна...логіка хибна? ти, як це зробити?
означає, що якщо максимальний відсоток в карту педаль, це на 18,5%, до 4750 оборотів (як встановлено зараз на моїй карті), я повинен збільшити з 2500 оборотів і до 100,10% все на 18,5%?
ps.ще я не зрозумів, механічно де знаходиться регулятор тиску в рампі