Сторінка 29 з 42 PrimaПеред ... 19272829303139 ... ОстаннєUltima
Результати 281 по 290 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    якщо modd час немає ніяких обмежень, якщо не кривої " час макс 80mm3, тиску в рампі ні, це не збільшує кількість дизельного палива, тому що підвищення тиску ебу йде шукати час відкриття для цього кількість палива і, отже, залишається відкритим, ніж інжектор, але quanitita вводять і те ж

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    чому, коли піднімається тиск в магістралі rail , як правило, йде стояк, хоча час вприскування, сенна? справу? впорскування дизельного палива ? ж, тільки, що ? pi? короткий , але з pi? тиск, чи не так?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    точно в разі збільшення потужності, не точною, якщо ви шукаєте тільки менше fumosita і не велику потужність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    додам, крім того, тест йшов з клапаном геометрії виключена, так і з трубки, яка йде від сенсорами на привід відключений (звичайно, я опечатали), що максимальний тиск в цьому випадку було близько 0,3 бар при 3000 об, але без особливого диму бо ecu, безумовно, перерізав дизель карту від диму, тепер я прошу вас також, я пам'ятаю, що на фіксованій геометрії був саме escuso turbo, тут не виключають, ніколи не вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    як сказав в потоці edc16 у мене ця проблема з турбонаддувом, який піднімається навіть занадто, опустивши дуже геометрії, сьогодні я зробив кілька спостережень, депресії вакуумного насоса прямого sebratoio вакууму, -1 бар корови, депресія після сенсорами з vgt діагноз у 75% --0.65 бар, я не знаю, якщо це останнє значення є припустимим, я заявляю, сенсорами я покласти новий, бо старий я тріснула в руках, і моя помилка установки, l?геометрія рухається правильно, просто підключити turbicino займає близько 2 секунд, щоб витягнути максимум аукціону

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    додаю новий файл журналу, тепер тиск не перевищує 1.5, а то бар пік від 2500 до 3000 оборотів, потім можу її відступати, але мені довелося знизити до 20% vnt після 3000 оборотів, калу-до 2350 до 4000 оборотів, так ? прийнятним, принаймні, тепер я постараюся, якщо він також працює з картою обдурили, мова обдурили і я не дізнався гальма, де це, карта гази, карта диму ori надав мені максимум 86mm3 з читанням мг повітря 1060, підвищення тиску turbo в ліжку і більше, я припускаю, що, хоча в них граєте важливу роль в управління тиском, враховуючи, що c'? одна кількість повітря, потрібне і читати, карта в дим гальмує, і ви повинні змінити його, маючи завжди amndamento оригінальний, що після 3000 оборотів в хвилину, розмір трохи дизельного палива, їх дизель ? все-таки занадто багато, якщо не вирізати, а потім продуктивність навіть гірше, ось чому карту обдурили йде краще
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Сьогодні я змінив map, відключіть старий, я монтую новий, тест машини не перевищує 1.4 бар, був map.... капуста... думаю, що час втратив, тепер нарахування оригінальна карта overboost, і я бачу, як вона йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Сьогодні я змінив map, відключіть старий, я монтую новий, тест машини не перевищує 1.4 бар, був map.... капуста... думаю, що час втратив, тепер нарахування оригінальна карта overboost, і я бачу, як вона йде
    чорт, ніколи не мали map, які показували тиск вищий, ніж фактична...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Насправді показувала менше, і, отже, турбо було думав, доведеться знову підняти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Насправді показувала менше, і, отже, турбо було думав, доведеться знову підняти
    Прямо зараз ви можете поекспериментувати x зробити карту проінформований про те,
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Сторінка 29 з 42 PrimaПеред ... 19272829303139 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •