Сторінка 28 з 35 PrimaПеред ... 182627282930 ... ОстаннєUltima
Результати від 271 по 280 з 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Для мене пу? зробити пропорцію, щоб визначити тренд, але необхідно враховувати, що авансові платежі йдуть в ногу з часом уприскування і, отже, з тиском в рампі. У якийсь момент rail не пу? pi? піднятися і аванси піднімаються значно. Отже, пропорція має бути зроблено з градусів тривалість уприскування (вычислимое знаючи rail & оборотів в хвилину), а не кількість? дизельного палива. Звичайно, є деякі фізичні обмеження двигуна, які я не знаю але ? краще не переступати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Дуже правильне міркування asdone.
    Я повністю згоден!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я помітив поліпшення, випереджаючи на кілька градусів плескіт, двигун ще гарячий, і більш схильний піти швидше обертів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Ну, як? сказав, маржа в ночі? я думаю, ми як завжди на калібрування двигунів нинішніх, дуже важливо не ввести ніколи не discontinuit? в карті досягнень. В місцях з'єднань. змін ? indispesabile на мій погляд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, як і скільки авансові платежі впливають на поведінку двигуна.
    Я хочу скинути всі карти аванси від 1500 оборотів до значення pi? вище в листуванні, що число оборотів, рядок за рядком.
    Звичайно, тільки для освітніх цілей, я не маю на увазі, дайте нам більше? якийсь м.
    По-друге ви ризикуєте зламати що-то? Я думаю, що немає, проте, зрештою, не oltrepasserei максимальні значення!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    двигун дизель на відміну від бензину ? майже застрахований від вибухів, я сподіваюся, для шатуни але...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я кажу про максимальних значень оригінальні, коло х, коло, не те, щоб всю карту в 20 градусів, 1000 оборотів, то що було б руйнівним :P

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Очі Asdone,
    безумовно, не supererai тиск усередині циліндра максимальна, але, безумовно, deformerai крива тиску всередині циліндра на цикл.
    З ефект, що машина для середніх навантажень може почати шуміти (стукати), благо йти гірше, як це йде спочатку.

З середньої кількості? вводили, передбачати максимального значення, що ви бачите за схемою, вважається (відповідність високих введення), вам може призвести в кінцевому підсумку вводять до ВМТ. Ми? може бути ви, що пік максимального тиску йдете працювати не в фазі розширення, але і фазу стиснення. тебе втратити вигоду від збільшення тиску всередині циліндра.

Якщо ви хочете зробити що-то з крайності в ознайомлювальних цілях, без датчика тиску всередині циліндра, я вам рекомендую розрахувати всі досягнення для fasare кінці кожної ін'єкції поблизу ВМТ.
    Таким чином, ви також карту з тенденції, під'єднаний функція введення для кожного режиму.

Ну,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Ви, ймовірно, вводять закінчується раніше? до початку натискати проходить час, і час знайти його максимальне значення, прийнятне для будівельників до межі, правою карти досягнень, принаймні, cos? я думаю.

Скруглить всі точки, імітуючи роботу ecu шляхом інтерполяції оборотів в рампі ? хороше питання, впевнений, НЕ ? щоб зробити в руку, і ви навряд чи пу? зробити з excel...
    Треба було б написати невелику програму, яка робить

Хтось тут ? зацікавлений почати конструювати? Або ви вже знаєте? програмне забезпечення, яке ця особа?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    У зв'язку з цим я ініціював обговорення тут http://www.professionalchiptuning.ne...8174#post88174 для тих, хто зацікавлений

Сторінка 28 з 35 PrimaПеред ... 182627282930 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •