привіт сандро, я їх нарізати 120mm3 всі інші обмежувачі, які насправді стояли в 100mm3, намагаючись знайти в 2d і на damos, було просто зроблено погано, курив, не працював добре, тепер зменшення витрат дизельного палива з авансів, що я calcolatoe, що ти мені запропонував залишити це відмінно, мало гріє, не курить, і мене повністю задовольняє, крім сказати, що турбіна не отримаєте натиснути на 1.6 бар, принаймні, не роблю з
добре, вони були висновки, що я прийшов, навіть я! вважає, що турбіна для accorciargli життя ? достатньо піти вище 1.5, не ? необхідно до 1.6 бар
ви насправді, проблема ? що з downpipe і airbox я не можу зробити її перебування більш низькою, навіть з картою сток турбо, і якщо геть занадто overboost, то він занадто повільний, щоб піднятися тому, мені здається, coluzione краще ,манометр 1.55, від феса на датчик тиску 1.48, манометр ? у deporacing кроковий двигун, з манометром road італії вимірювання були однакові. навіть ти прийшов до висновку, що більш 100mm3 дизельного палива було більше нічого шкідливого з турбо оригінал, і все інше?
Дуже добре, тільки радий, що досягнуто цей результат, і все завдяки тобі, сандро і спасибі всім на форумі, що ви були краще, ніж майстрів для мене!
р?osto останній раз карту, я думаю, що тепер ми, витрата палива пристойний, куріння тільки на максимум, педаль чудовий постріл, до 2000 об консервативна, щоб не пошкодити зчеплення і маховик, авансових переробив, як радили сандро з різними розрахунками про час inj, карта рейл з значне збільшення на 20% на середніх обертах, щоб мати менше часу, ніж inj, але пік завжди в 1700 бар, максимальне уприскуванням палива 100mm3, не більше nto відмінності, турбо з макс пік 1.5 бару стабільно 1.4
поставив фільтр оригінал минулого тижня валу турбіни не робить гру як мінімум не є залишки масла, удачі, турбіни, повернув за 2 місяці до 1.7 бар, а іноді і шипи 2.0 бар![]()
в****робота tidusви знаходитесь в ногу один
питання: але в фесі, коли підвищення тиску в рампі, мг вводять вас збільшують до вас чи ні? без зміни bp думку, здатні додати до того, скільки мг? 70mg через осей в карти лім), все інше?
Повинні бути 80 а не 70
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool: