-
якщо область є правильною в моєму файлі є більш ніж 10 карт заздалегідь.
до карти all адреса 1d9a66 я знайшов селектор в залежності від температури h2o.
тепер, порівнюючи damos, що він розмістив lsdlsd88 в цій темі і те, що я виклав, я мені здається, що мій деймон з оснащення dpf, в той час як lsdlsd88 немає.
paragonanado два damos бачу, що карти заздалегідь в файл, без dpf, зупиняються в 6, так що я припускаю, що інші функція регенерації.......
я стріляти великі або там повинно бути ахахах....
-
Відверто можу сказати, що математичну операцію, ви зробили oem і розрахунок приросту у відсотках.....????
Я використовую різні керівництва в мережі не прийду на ваш результат....
-
Є...1700/1600 = 1.0625...
Потім квадратний корінь.
Це зниження на карту час це зробити у відсотках???
-
ви у відсотках, ти прекрасно зрозуміла. Для карти заздалегідь я думаю, що за тими, що ви знайшли нас повинні бути ті, з preignezione і без, але я не впевнений
-
а, крім тих 6, що ти говориш, є й інші дві групи з 6 карт з 1d9a6a до 1dafa6 (адреси приблизні).
Значить, все у вас є 3 групи з 6 карт, вежа повинна дати більше інформації
-
ідеально підходить!!!!!!
у damos, що я, в блоці авансових платежів, які я знайшов ,я як пісню опис я Я(може бути main/injection та пост/injection).....
для інших адрес, сьогодні контрольний.я знайшов ще один блок на початку файлу, де є всі карти, подвійні педалі,nm to iq,обмежувачі і т. д.....але, щоб побачити так що, схоже, що не використовує;я на даний момент я змінив тільки карти 2 блокування і зміни в журналі не видно......
для того, щоб пост ін'єкції, можу пояснити в 2 словах, що толку в нашій пошуковій???більш, що для того щоб регенерувати......
ви говорите, натисніть ache ті????
-
я не знаю, допомогти, можливо, є авансові платежі, коли є місце ін'єкції. Ми чекаємо когось більш досвідчений
-
ок, ви мені вже допомогли досить, і я дякую вас знову!!!!!
вчора ввечері я підрахував, однак авансові платежі робиш новий стовпець 75......
я пам'ятаю, як в старій студії, що це хороша практика, щоб бути між 0 і 5° після вмт тебе виходить???
-
завантажив повну карту все або майже все.....навіть якщо карта soft я радий, набагато більше поганого в низькій і найбільш повне в верхній.....
я до 72 мг на iq і 1250 повітря,лямбда-оригінальні, так що в теорії я не вбиваю dpf......
я помітив, діагностики vcds канал 008 у мене нм крутного моменту; я бачу, що не сяду більше, ніж 616 нм в полі 03(обмеження крутного моменту), навіть якщо наш обмежувач крутного моменту приходить відкалібрований в 650.
по-моєму це ще якийсь обмежувач навколо.....франка, ти знаєш, за 616nm???
місце кілька адрес(в моїй карті) і переклад damos, що я знайшов з допомогою форуму закордонних справ.....хтось знає щось????
повинні бути обмежувачі, але не знаю, як тут діяти.....
1D5CA:змінити тип повідомлення 3 передачі (повинен бути комутатор на 5-ій передачі,це l я поставив від 1 до 0 до 8, а тепер 5-ій передачі, мені здається, набагато більш "повної",це єдине, що я змінив)
1D639C:мультиплекс info 0 двигун mess 5 макс
1D6A98:??????? це в 450
1D6A80/1D6A82: макс крутний момент заднього виду 500
1F4ECE:switch x обмежувач швидкості
1F4F28: максимальна швидкість тепер складає 211 км/год
1F7B24: sv prex rail (тепер 1600bar але прошу 1650, і ми отримаємо вже)
привіт.............
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму