Сторінка 27 з 34 PrimaПеред ... 172526272829 ... ОстаннєUltima
Результати від 261 до 270 в 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    привіт.
    вони з гільдії авансових tdi 8v 130 і 16v 140cv.

в обох таблицях
    ви зверніть увагу, що на 50 мг і далі, то передоплата залишається той же. таким чином, ви можете перерахувати: 60 і 70. (наприклад, обчислення) інтерполяції?

В районі 1000 обертів при 60 мг 15?, потім, піднявшись обертів, ось отвір , спускаються в 11?-10? і потім знову піднятися.

у той час як в таблиці 16v до страв найнижчими там і правда діра= затримка.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    було б цікаво накласти криву введення ліміту на карту, щоб побачити, якщо зони в заздалегідь постійного за введення обмеження -- не відкалібрований.
    Навіть якщо це й так? було, і ви хочете збільшити крива межі дизель, можна екстраполювати значення заздалегідь на основі тенденцій попередніх значень.
    Якщо gi? в оригіналі роботи в районах з заздалегідь постійно змінюючи введення, то це означає, що повинна бути причина. Наприклад, видалення EGR високих навантажень і одночасно воля? обмежити NOx...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    оригінальні iq набрання чинності(діагноз) вводять обох моделей і приблизно 50 мг, більш або менш 4000 про. потім всю карту(заздалегідь) 55 або 60 не читається.
    а вже час вприскування серії розраховані на 60 - 65mg.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    оригінальні iq набрання чинності(діагноз) вводять обох моделей і приблизно 50 мг, більш або менш 4000 про. потім всю карту(заздалегідь) 55 або 60 не читається.
    а вже час вприскування серії розраховані на 60 - 65mg.
    Я думаю, хоче сказати, що в цій області карти q lim, не ? був відкалібрований. Якщо ви хочете використовувати його було б добре estrapolarla від попередніх значень.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    для переживання в ці дні, обчислюючи спочатку в карту часу уприскування DPMS я повинен сказати, що між розрахувати і зробити їх проходить...ок, ви робите розрахунки, щоб змінити в безпеці, але польові випробування ? останнє слово....я граю стані стані, і я помітив, що до 3-4 градусів нижче, наприклад, du i multijet буде добре, і ви отримаєте відчутні результати....після того, як ми хотіли б трохи досвіду в pi? і прилади, щоб побачити те, що відбувається в камері згоряння.....тому я вважаю, що всі автомобілі серії мають гарний запас для обробки...оскільки саме від вузькості параметрів анти -- забруднення.rigranzio, звичайно, хлопці, які в ці дні за мною і дають мені велику руку, щоб зрозуміти, що все добре....stu форумі ? або топ!!!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    точно-точно. заздалегідь ? відкалібрований до 55mg. ін'єкції, а не до 65mg. метод розрахунку, або екстраполяція ви маєте на увазі, ви могли б зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Для мене пу? зробити пропорцію, щоб визначити тренд, але необхідно враховувати, що авансові платежі йдуть в ногу з часом уприскування і, отже, з тиском в рампі. У якийсь момент rail не пу? pi? піднятися і аванси піднімаються значно. Отже, пропорція має бути зроблено з градусів тривалість уприскування (вычислимое знаючи rail & оборотів в хвилину), а не кількість? дизельного палива. Звичайно, є деякі фізичні обмеження двигуна, які я не знаю але ? краще не переступати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Дуже правильне міркування asdone.
    Я повністю згоден!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я помітив поліпшення, випереджаючи на кілька градусів плескіт, двигун ще гарячий, і більш схильний піти швидше обертів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Ну, як? сказав, маржа в ночі? я думаю, ми як завжди на калібрування двигунів нинішніх, дуже важливо не ввести ніколи не discontinuit? в карті досягнень. В місцях з'єднань. змін ? indispesabile на мій погляд

Сторінка 27 з 34 PrimaПеред ... 172526272829 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •