-
Ось, що вдалося домогтися лист bardahl technos C60 exceed 5W30:
viscosit? у 40?C ------ 74.4 cSt
viscosit? 100?C ------ 12.4 cSt
щільність? у 15?C ------ 0.852 Кг/л
індекс viscosit? ------ 166
точка спалаху? ------ 200?C
критична точка ------- <-33?C
T. B. N.------- 5.9 (мг K O/g)
-
все було у таблиці розміщена від мене ;-)
-
Ти поставив масло 5w40, я 5w30.. не знаходжу 5w30.. у вас є інші вкладення або на початку посту, що я не бачив?
Навіть якщо це й так? що я смиренно прошу, вибачте..
-
якщо читати все, ви зможете дізнатися, що 5w30 годиться тільки для холодних країн вигляд його низької надійності? при високих температурах, раджу тобі забути про bardahl, краще не ризикувати
-
Ок, спасибі за пораду..
І правда, що до появи 5W30 там були проблеми в двигунах "старі", але якщо в один двигун ? призначений для 5W30 не повинно бути проблем..
Кажуть, як зменшити витрату палива.. думаєте, будинки матерів, що працюють в 0W30, чистої води..
-
вдома приймають масла, а інший у відповідності з контрактами, комерційної та спонсорської допомоги, якість? ставиться на другий план, майже завжди, і тоді трапляються пошкодження, турбіни, стрибають, галасливих клапанів і внутрішніх відкладень, кажу тобі за досвідом, і за інформацією, отриманою від хлопців, які працюють в пр ;-)
-
Я для моєї leon 2.0 tdi 140 л. с., інжектор, насос використання масла специфікації 505.01 і добавка з гексагональний нітрид бору, 1.5 мікрон. Я помітив, що таким чином, у порівнянні з castrol edge, двигун працює цілий і мене не свистить турбіна на низьких обертах. Рекомендую.
-
використання mobil 1 5 - 30, і я чудово
-
я використовую shell і не проміняю його ні з ким, після 20 000 км ? ще denso і теж з дросельної туди важко.
інше відмінне масло, по-моєму ? ната, але я ніколи не знайшов з моїх частин
-
Що градації і версія оболонки?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму