Ок, спасибі ... Я, як правило, коли працює все відомо про цих авто піків близькі до максимального значення об'єктив або трохи більше? звичайно, не перебільшую, з об'ємом... в будь-якому випадку втручання на vgt ? диво для стабілізації тиску..
контролює натискання на привід, у мене проблеми, як ваші, їх вам стабілізує потім продовжити asalire не так?, від'єднати трубку від приводу і riattaccalo до мінімуму і подивитися, скільки там поклали, щоб повернутися в готель тягнути,c i повинен поставити менше 2 sefcodni, мені їх віддавав 6 насправді в мене втрати на бак порожній
Привіт.
Я, повідомивши для видалення dpf на моїй Croma mjet 120cv.
Від того, що я читав, я повинен взяти до уваги, біт:
1de0f6
і встановити на 2 (в моєму випадку)
Поки тут все гладко.
Читати ori ecu з ecm я бачу, що той біт ? gi? 0, що відповідає немає dpf і немає lamda.
Можна?
Я я неправильно щось?
Дякую
Життя рано чи пізно просить рахунок на всіх.
здається, дивно, якщо так було fes або інший діагностики fiat повинен вказати в комплектації двигуна немає egr, немає dpf, а також, якщо ви не ? максимум один раз добре працює, якщо ці екю, євро 4
Привіт
Спасибі tidus1985.
Я знав, що Раз, працює пристойно, а насправді я буду використовувати саме його для defappare.
Не повинні видалити dpc, як ecusafe правда?
Життя рано чи пізно просить рахунок на всіх.
Впевнений? Раз все повинні зробити без проблем
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
[QUOTE=angelolsp;75224]Упевнений? Раз все повинні зробити без проблем[
/QUOTE]
на edc16 c31 робить це добре, але очищає dtc і проблеми cruise.
навіть якщо не з'?виходить, нічого про що ви сперечалися, при....я хотів запитати,...але в цьому протектор не ви ? говорили ще багато карт і обмеження для edc16c.....перше, що приходить на розум ? те, що відомо sw, на деякі файли, називається:"запитуваний крутний момент на колесо", що, якщо я не помиляюся ? карту корекції, щоб пара в функції температури двигуна...
мені було цікаво ? бажану річ або не з'? потрібно розповідати цю карту cos? як і з іншими...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...