Стр. 27 з 42 PrimaПеред ... 17252627282937 ... ОстаннєUltima
Результати від 261 до 270 в 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тут може прийти той факт, корекції високої циліндра 3? бо інжектор гріє troppoo? як максимальний тиск в rail я 1700 бар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    по мені не багато 1700bar... але якщо інжектор був difettato в джерело впевнений, все це посилює ефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    зараз я проходжу лікування з bhardal близько 6 заповнені, якщо ситуація не поліпшується, коли виправлення настає 4-я їх переглядати, вважає, що поки не даю йому пару затяжок передач на холодній виправлення всіх форсунок ніколи не перевищують 1 мм3, після того, коли ви laza темп інжектора в 3-мені йде 3.5, але мінімум ? а regolarissimo і у мене ніяких вібрацій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    але корекція йде спостерігали, як мінімум, в схемі, я сумніваюся, що це так? актуально, поправте мене, якщо я помиляюся...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Насправді я завжди до мінімуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    місце для нової карти, я пробував різні конфігурації, аж до 110mm3 дизельного палива, але не мені, особиста парковка, тепер я знайшов ідеальний баланс, навіть dopo2 км затяжок, температура, не ? приїхала в 90-х? і машині добре, і ? дуже прогресивною, мало диму, turbo до 1.55 бар пік.

я переробив карту перетворення і карти педаль**** шукаю велику linearita навіть в 2d

додаю карту
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    місце для нової карти, я пробував різні конфігурації, аж до 110mm3 дизельного палива, але не мені, особиста парковка, тепер я знайшов ідеальний баланс, навіть dopo2 км затяжок, температура, не ? приїхала в 90-х? і машині добре, і ? дуже прогресивною, мало диму, turbo до 1.55 бар пік.

я переробив карту перетворення і карти педаль**** шукаю велику linearita навіть в 2d

додаю карту
    ймовірно, ви не відповіли, чому? після порогу 100 мм^3/є багато інших обмежувачів, які спрацьовують, тому їх не передбачали.
    Сказав, це по-моєму з турбіною серії 100 мм^3/i-й? що потрібно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    привіт сандро, я їх нарізати 120mm3 всі інші обмежувачі, які насправді стояли в 100mm3, намагаючись знайти в 2d і на damos, було просто зроблено погано, курив, не працював добре, тепер зменшення витрат дизельного палива з авансів, що я calcolatoe, що ти мені запропонував залишити це відмінно, мало гріє, не курить, і мене повністю задовольняє, крім сказати, що турбіна не отримаєте натиснути на 1.6 бар, принаймні, не роблю з

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    добре, вони були висновки, що я прийшов, навіть я! вважає, що турбіна для accorciargli життя ? достатньо піти вище 1.5, не ? необхідно до 1.6 бар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ви насправді, проблема ? що з downpipe і airbox я не можу зробити її перебування більш низькою, навіть з картою сток турбо, і якщо геть занадто overboost, то він занадто повільний, щоб піднятися тому, мені здається, coluzione краще ,манометр 1.55, від феса на датчик тиску 1.48, манометр ? у deporacing кроковий двигун, з манометром road італії вимірювання були однакові. навіть ти прийшов до висновку, що більш 100mm3 дизельного палива було більше нічого шкідливого з турбо оригінал, і все інше?

Стр. 27 з 42 PrimaПеред ... 17252627282937 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •