-
Egt в рівних iq повинні бути обернено пропорційні по AFR. Але, чесно кажучи, я ніколи не бачив наукових тестів, які це наочно демонструють. І все це коштує до тих пір, поки залишається в зоні ефективного compressor map.
-
потім в рівних iq, якщо він піднявся afr падає......
якщо він падає afr солі і, отже, більше повітря = більш низьких температурах.....
ок, але якщо повернутися до думати про продуктивність я знав, що в дизель, коли я прошу мені сили повинен підійти до stechio;ось чому ми робимо розрахунок afr......
можливо, помиляюся, проте.......
-
Хлопці, криза на карт nm to iq.
Якщо я хочу, щоб дати більше дизельного палива тепер я повинен діяти на ці карти, правильно.....
Але для того, щоб зробити роботу правильно, і ви не хочете змінити режим роботи акпп я йду, щоб збільшити значення в z-останні 2 колонки або потрібно масштабувати???
-
зміна вр крутний момент з 630 до 700 і збільшує останній стовпець у відсотках більше, коли, я пропоную збільшити на 12%
-
-
ок, спасибі...............
-
Після вивчення допізна місці мої висновки ахаха.....
Щоб знайти на скільки градусів двигуна збігаються мої сша duration роблю:
Оборотів x 6 x us / 1000000 = всього градусів в тому числі і мій інжектор залишається відкритим.
Тут я масштабувати карту аванси, і мені розрахунок новий стовпець для 70.
Карта залізничного:
Як bp прибуття в 65,я хотів би змінювати, навіть тут;не пропускати більше 1600bar, як у грі.
Але якщо збільшення rail повинен зменшити час чи ні.....
-
я пояснив погано, якщо кроках від 1600 до 1700, ви збільшення відсотка 1.0625. Час їх потрібно зменшити у відсотках від radicequadrata в 1.0625, отже, 1.030776
-
формула є правильним, можете запитати :-))), я тебе не відходити надто з авансів від оригіналу.
Карту rail якщо ви не знаєте більш 1600, що рейси в це зробити?
Якщо збільшити в рампі, потрібно зменшити час, побачити, що двері не знаходиться в прямо пропорційній залежності від тиску, але теоретично пропорційна radicequadrata
-
привіт спасибі велике........я завжди трохи боюся ставити прямі запитання у форумі-це завжди професія, перепризначити екю, так що я намагаюся читати якомога більше, тоді цікаво........так ви бачите, що я обіцяю і кожен раз, скинутих красива інформація

у будь-якому випадку, я зрозумів, навіть міркування для rail і час.............дякую!!!!!!!
для карти заздалегідь в моєму файлі я знайшов кілька,починаються all адреса 1d9ae дайте мені підтвердження, що карти soi.......
тепер я повинен зрозуміти, які використовуються, які умови........
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму