-
Але я на карті бачу, 39 написано! Однак я підтверджую, що я не знайшов можливість ricalibrarlo!
-
хлопці, я прочитав дискусію з самого початку, але я не можу зрозуміти одну річ: він говорить, що в кращому стані буде мати кінець уприскування, як пі? ближче до верхньої мертвої точки, потім я прочитав, що c'? сколково? додати приблизно до 10? від ВМТ; тепер, якщо ми говоримо досягнень, порівняно з орі карту, даючи кроком ви decurta від тривалості упорскування, тривалість впорскування DPMS потім я підходжу до ВМТ,а потім погоджується з тим, рання або пізня? або у які фази двигуна ? краще бути ближче і в якій prolugare уприскування після ВМТ?
наприклад, у моїй 159 я бачу, що в нижньому 1500 2000 навколо, я вводили, починаючи від мінімальної 1,88? 3,50? після ВМТ...так що якщо anticipassi ще більше? tenendomi поруч з ВМТ не creerei шкоду?
-
Привіт, аванс, який я знаю, називається градусів двигун взаємовідносин між початком уприскування main і ПМС.
Збільшити заздалегідь дозволяє підняти тиск усередині циліндра, а потім у паритет? дизельного палива, щоб зробити більше.
Межа зростання на передоплату пу? прийти на досягненні максимального тиску всередині циліндра проекту.
Або від проходження максимуму тиску всередині циліндра до ВМТ.
В цьому випадку, отже, збільшити заздалегідь не покращує-й? питома витрата. Пройшовши цю точку, переваги, які ви отримуєте, для підвищення тиску всередині циліндра на початку фази розширення їх у вас? втрачені для більшої роботи, що потрібно зробити на поршень в кінці такту стиснення.
Не маючи датчиків тиску всередині циліндра в наявності, орієнтовно я думаю, можна вважати, що, якщо залишити в кінці уприскування main врівень з ВМТ або трохи пізніше, ви можете бути поруч з місцем дуже добре заздалегідь..., але, МОЖЕ БУТИ, НАВІТЬ ЯКЩО ПОРУЧ АБО ЗА ОБМЕЖЕННЯ ТИСКУ ВСЕРЕДИНІ ЦИЛІНДРА!!!
Час вприскування в градусах двигуна, можна розраховувати, починаючи від сша ET форсунок і з rpm:
ОБ / ХВ*6*ET/10^6
Те, що я хотів вказати ? що dataset виробництва, як правило, "розслабтеся на заздалегідь" з-за обмежень з точки зору викидів NOx (як правило, ми, як правило, не перестарайтеся заздалегідь, для того, щоб використовувати менше EGR в розмірі NOx). Потім збільшити авансові платежі з пізнанням і помірно, не повинні зашкодити.
З точки зору продуктивність/витрата палива, відкласти масиви даних, оригінальні, безумовно, не слід
-
Я додав би, що при низьких обертах певну кількість градусів відповідає набагато більше? час, що ж градусів на високих обертах, крім того, як я дізнався, реакція починається відразу ж після ін'єкції, але не в цілому? тиск фінч? не досягає стінки циліндра, цей крок вимагає часу, і що? ? незалежно від числа обертів. Для цього, щоб на 3 градуси раніше на 2000 оборотів пу? бути шкідливим/контрпродуктивним у той час як ті ж градусів на 4000 об, надають менший вплив, чому? "служать", не менше!
-
мама моя, що це відмінний спосіб пояснити речі....якщо б у мене було професорів, cos? здатні донести інформацію, я б напевно продовжував unervisit?.
Тоді перш за все дякую за інтерес.
я теж, у мене завжди було переконання, що двигуни серії a з-за обмежень на викиди, вони не на максимальну продуктивність, у межах максимальної надійності? і diciamocela все, привести мотор в такий стан, часто просто, як обробка автомобілів серії....
як ви говорите про сша, як набір даних, оригінальні, звичайно, говорити про час inieizione, але ті, в карту вже в сша?
таким чином, розрахунки, зроблені маючи, наприклад, 1,88? тривалість впорскування DPMS я можу спробувати взяти його більше? ближче до ВМТ, або починає бути шкідливим?звичайно, я кажу про ****llo теоретичної папери....що тоді ? все це перевірити на полі.
-
Спасибі Ducati,
ви, я маю на увазі час вприскування, не знаю, як відображаються на ECM або компанії, красива... я на ІНКІВ я бачу їх вже? в [us]... якщо ми від замовлень величі, що деякі значення карти ми можемо зрозуміти це відразу.
Друге питання, на жаль, не знаю, як вам відповісти... ви хотіли б сказати, що в оригіналі ваш заздалегідь, щоб момент двигуна був розглянутий x [?], і в цей момент ви введіть y [us], що шляхом розрахунку відповідають вам в z [?]...
Тоді ви зробили z-x, і вам буде = 1.88?, я зрозумів, вірно?
Що момент двигуна ми говоримо, ви знаходитесь на повну потужність, що в схемі? -- Переглянути відповідь Asdone...
У будь-якому випадку, ми цього ніколи не говорив, але якщо ви хочете підправити авансові платежі необхідно завжди з'єднувати карту, щоб уникнути discontinuit? або зміни тренда, ніж вихідного масиву даних
-
тоді, не ? 1,88? але, як мені ? повідомив, інший мій пост ? двічі мої розрахунки dividevo для 2, і це було добре, так що ми в doppio3.70? приблизно.
ось екранна час
Час iniezione.jpg
-
Ах зрозумів...
але тоді, я думаю, трохи запас у повній безпеці, є... в будь-якому випадку ? важливо міркувати на які пункти двигун ви хочете зробити зміни... Очі, які, як правило, максимальний тиск усередині циліндра у вас в розділі схеми для яких у вас є пік потужності.
У разі, якщо ви вирішите змінити, я рекомендую скруглить карті можна краще, різкій зміні заздалегідь, вони досить шкідливі (за все відчуває себе так само змінити шум згоряння) - не йде нормально!
Ну,
-
моїм наміром було спробувати на пару градусів absso від 1500 до 2000 оборотів, 5mm3 приблизно 27,5, що говорить мені карту і з'єднати, як ви говорите,....половину тіста я зробив, і я повинен сказати, що машина ? дуже рідини і солі також швидко, без великих навантажень на зчеплення...тепер буде дуже сильно@? уточнити.....
а головне, що ті, у карти-це фактичне час, а також успіхи...так тримати мене в безпеці, коли я йду в calcolre термін після ВМТ
-
Ті, в карту форсунки є сша струмів збудження, електромагнітний клапан форсунки, і були виправлені згідно з кодексом IMA кожної форсунки.
Крім того, кінець часу порушення ahim? не збігається з кінця уприскування... треба дати час гідравлічного закрийте шипами!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму