проблема ? що масла, про який ви говорите, знаходяться на дуже високі ціни, замість castrol 10w60 з 12€, якщо він приносить додому літр...
що стосується масла в коробці передач, коли очищена або спробує? royal purple, який використовує тебе...
проблема ? що масла, про який ви говорите, знаходяться на дуже високі ціни, замість castrol 10w60 з 12€, якщо він приносить додому літр...
що стосується масла в коробці передач, коли очищена або спробує? royal purple, який використовує тебе...
сандро я волію мати максимум якості? але тільки тому, що? я зроблю кілька км, я розумію, що для людини, яка робить 50 000 км в рік, що стає дуже дорого, в межі, на motul 300v ? підкладку краще або ж mobil 1, остерігайтеся підробок? особливо на ebay
Привіт garret у мене хонда 2.2 дизель, але не споживає 1 літр. все 1500 км!
У румунії рекомендується від будинку tecnos st c60? навколо півлітра кожні 5000 (sfappata).
та стаття була не моя, я скопіював і вставив, я bardahl йдуть на ps апріорі, будинки радять масла на основі комерційних контрактів, а не їх якість? вказує, на жаль
Ок, що ви думаєте про mobil ESP 0W-40 або newlife ESP 0W-40.
Який ? краще?
насамперед, думаю, що 0w40 занадто низько, як viscosit?, краще масло 5w40, все одно newlife повинно бути краще або, принаймні, на папері, здається, cos
На жаль, я можу підтвердити зміну тренда, який мав Bardahl на свою продукцію (новину дізналися кілька днів тому, і, що стосується протягом останніх 5 місяців і трагічно приносить багато розчарувань), що, ІМХО, впали, безсумнівно, нижче точки зору якості. Зараз я вирішив орієнтуватися на продукти Castrol для авто-транспортних пригод (матеріал дуже добре, якщо ми орієнтовані на liena EDGE для німецького ринку), на двигуни-й? штовхнув я Motul Competition або ProRace Промисловості, остання компанія, яка на прохання пу? також виробляти олію, зробив "специфікація" ціни однаково прийнятні.
Мансардний, на додаток до споживання оливкової олії, я, ти не міг би дати деяку інформацію про можливу schiumosit? на етапі видалення масла bardahl вичерпані від вашої 5er і, можливо, температура масла, витягнуті з вашого кубка? Спробуйте вставити магніт в ємність з Bardahl екстракт і "недолік плавати": якщо є, збір заявок, які ви знайдете на магніт і pesala cos? зробити можливе оцінки, навіть якщо топ буде, що б ви пробки в кубок магнітний.
У всьому цьому я був схвильований, c'? різниця на лабораторні випробування, вражаючі партії продукції в минулому році і вісім продуктів, з Листопада 2012 року по теперішній час. Я з Bardahl закриті, я бачив падіння, що я виявив, як на новий продукт, який використовується.
Востаннє редагувалось V. V.; до 28-05-2013 15:29
проведе роботи? робити все до найдрібніших деталей, в ці дні мені приходить pakelo kripton з специфікацією c3 і proveder? в обмін на мою, на fiesta tdci мого брата і punto evo мого батька, riporter? докладні відгуки та скрупульозним, щоб у кожній родині автомобіль, щоб допомогти всім користувачам форуму
Я купив в technos exceed 5w30 влітку цього року, я перебуваю якості? ще дуже сподіваюся, видно, що пі? 5 місяців тому?![]()
Я теж в наступний раз буду Pakelo!