ок, мені-то добре, але те, що це величезна різниця на підйом turbo? але по-справжньому солі набагато більше, поверсі, і я in bad dad тільки аванси, однак lih або перераховані, тепер я тримаю їх найнижчих в деяких місцях
ок, мені-то добре, але те, що це величезна різниця на підйом turbo? але по-справжньому солі набагато більше, поверсі, і я in bad dad тільки аванси, однак lih або перераховані, тепер я тримаю їх найнижчих в деяких місцях
перший аргумент, який ви зробили ? абсолютно вірно, чому? суміш повітря/паливо розширюється в pi? у вихлопних газах менше авансів ? власний метод, який ви використовуєте, щоб послати тиску турбо при установці pi? великий, і дим ? пов'язано саме з тим, що у вас тиск pi? низький! пам'ятайте аванси, які ти і виправте duty cycle змінної геометрії.
Cio? тримаю аванси, обчислені раніше, які прибувають до +5 градусів вперед, і я відкриваю іп? l з сервоприводом карту overboost?
щоб відкрити планується спустити або підняти відсоток vgt? Чому? в реальності? якщо закрити лопаті збільшується швидкість? потоку, і, отже, тиск наддуву піднімається, і це призводить до збільшення частки у vgt. А якщо калі карту відкрити іп? лопаті, а потім змініть нахил до потоку і, таким чином, тиск підвищується менше.
ви, звичайно, я мав на увазі, збільшіть значення, щоб закрити геометрії в налаштування низьких обертах
новини, тиску немає слини, бо уста airbox було повернуто на капоті
, залагоджено і залагоджено карту overboost, можу s стояти, як мінімум, 1.55 бар максимуму без втрати готовності turbo, fes я забив 1.48-1.5, але манометр 1.55-1.58, я не хочу, що мій датчик тиску помиляєтеся трохи... а тепер машина з цих авансів ? один тваринний, тягнеться, краще на всіх передачах, наприклад, дуже хороша стрільба, і курить дуже мало, нічого в мета-газ, просто волосся в повний газ, але дуже мало
у будь-якому випадку, я пропоную вам знайти межа, після якого машина втрачає продуктивність, щоб потім стоїте осторонь.
Вже...уважний..ви повинні від'єднати фізично зонд![]()