Сторінка 24 з 34 PrimaПеред ... 142223242526 ... ОстаннєUltima
Результати 231 240 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    170 очок завжди 3.9 градусів.
    на bkd 140cv він на 4000 про комплектацію карти уприскування max 33? тривалість і 20? у inizioanticipo, вже в 13gradi після вмт. не ? як 8valvole. мені було цікаво, на скільки градусів після вмт може приїхати.. я також спробував з 16 на 17? приїхали за 20? більш вмт до-середні, низькі. робив дим, але якщо серії звільнивши обмежувачі крутного моменту і все, не торкаючись duration вже ми вводимо більш ніж 13? ми не підемо далеко.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я думав, що для точок хочете їй мікросекунд в карту час, я прошу вибачення!
    Для середніх, низьких йде добре, навіть sfotare 10 градусів постів, в той час c'? pi? часу для згоряння побачив, що двигун обертається-й? повільно.
    C'? також сказати, що пі? c'? повітря і pi? реакція ? швидко, тому вам потрібно менше, ніж заздалегідь, не все, що насправді на двигунах з турбіною, плюс радять менше заздалегідь, що на ті серії!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ви ? правда, ще і турбо ? кремезний навіть більше ви працюєте з високим тиском і менше потрібно заздалегідь.
    перо на tdi, якщо ви починаєте спочатку, введіть набагато більше, наприклад:
    CASO1 якщо почала в 15?перед вмт і жорсткий, 28? і я imesso складати дизель, і я опинився в 13?після вмт.
    ВИПАДОК 2 якщо початок о 17?перед вмт, завжди важко 28? я imesso більш дизель, і я повернувся, перш ніж суміш, і я закінчив 11? після вмт.
    я вважаю, збільшуючи все більше і більше продуктивності. тепер в чому? межа? щоб не зігнути-то шатун або тріски якийсь поршень?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Ні, почекайте, якщо 28 градусів ін'єкції, які їх досягнення або posticipi завжди 28 градусів, а не з'? pi? дизель, то, можливо, згоряння лежить в діапазоні від-пі? оптимальним і, отже, у вас більше? потужність. Однак, незважаючи на те, що comustione починається практично миттєво, перш ніж жанри тиск реакції повинно досягати стінки циліндра, бо пік тиску ? завжди після ВМТ, в іншому випадку ви spaccherebbe все. За чим ризикувати, відсилаю ще раз тут: http://www.professionalchiptuning.ne...cipo-iniezione де ? описано, як розрахувати, скільки часу проходить від початку уприскування до початку тиску, залежить від розмірів циліндра!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ви завжди 28 градусів. але якщо до пологів і жорсткий, завжди в 28, він у мене буде введено більше.
    на common rail ? відрізняється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Л?заздалегідь ? важіль дуже потужний, в процесі калібрування, ми будемо оптимізувати до школи разом з EGR boost і тиск уприскування.
    Логіка оптимізації процесів горіння в стаціонарних в даний час (за те, що я знаю безпосередньо): мінімізувати питомі витрати, вперше з моменту переїзду до певної цільової групи NOx (функція dell?ефективністю?ОВС, який ви використовуєте) з певної межі, fumosit?.
    Що стосується досягнення цільових NOx головну рукоятку ? л?EGR, послідувала відразу після друг?заздалегідь.
    Л?заздалегідь вприскування ? замість цього головну рукоятку, що ми на параметр питому витрату (СПОЖИВАННЯ в ГОДИНУ/КВТ). Але також одним з параметрів pi? критичні тримати п?очей що стосується тиску всередині циліндра, а потім від тиску в рампі.
    Збільшити l?заздалегідь уприскування значно підвищує питома витрата (я уявляю ті ж mg/hub дизель, але я отримую більше? квт), перемістити центр тяжкості згоряння до sx (ВМТ), локальна температура згоряння збільшується, температура вихлопних газів зменшується, так? як fumosit?, але призводить до збільшення викидів NOx і тиску всередині циліндра (ризик структурної).
    Один?іншого боку, збільшення тільки кількості? максимальна вводять збільшення крутного моменту двигуна може? створити, але не підвищує питома витрата, переміщення центру ваги згоряння праворуч (у бік МСП), підігрівач вихлопних газів і примушує палити більше.
    На закінчення, я б сказав, що зміна авансів залежить дуже друг?entit? зміни на кількість? вислови, які з'явилися. У будь-якому випадку, limiterei в райони план з розмірами, у відносно високих обертів і високих навантажень, якщо, і тільки якщо дизель ? був значно збільшений.
    Кажучи загалом, калібрувань поточних, як правило, використовують все менше і менше EGR для l?зниження оксидів азоту (NOx), використовуючи його спільно всі?заздалегідь (а не нижче, ніж у минулому). Двигуни, які ми розробляємо витримують тривалості з тиском усередині циліндра збільшилася на 10% у порівнянні з максимальним тиском, що колодки в нормальному режимі. Враховуючи, що ми почнемо з досягнень досить низькими цінами, ми повинні наполягати багато з l?вперед, щоб збільшити тиск усередині циліндра до бажаної цільової аудиторії.
    Ці міркування, щоб сказати, що, навіть не маючи у розпорядженні приладів для вимірювання тиску всередині циліндра, і, не знаючи, який ліміт власного движка, я не думаю, що є проблеми, наприклад, збільшити 1-1.5? л?заздалегідь.
    Я був би набагато більше? турбує, друже?збільшення scriteriato дизельного палива, ризик варити турбіни і DOC?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    puntospeed1.3: ? правда ? по-іншому, але якщо ви говорите, що ін'єкції триває 28 градусів, ті, що змініть зміщення (заздалегідь), що з того? якщо можна, розкажи мені, я все вуха і готові вчитися!

checchitotiralaleva: я вже? мав можливість оцінити ваші роботи в інших обговореннях, я бачив багато файлів з авансів, навіть більше? 3 градусів, з людьми, які стверджує, що він працює все життя і ніколи не розділена нічого, по відношенню до того, що ви сказали, я повинен припустити, що по карті є обмежувачі які заздалегідь запобігають ріст бездумного початку впорскування? Або просто там були і інші обмежувачі IQ, які перешкоджали ефективній реалізації цього заздалегідь?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    checchitotiralaleva: дякую за втручання дуже конструктивний.

[QUOTE=asdone;85505]puntospeed1.3: ? правда ? по-іншому, але якщо ви говорите, що ін'єкції триває 28 градусів, ті, що змініть зміщення (заздалегідь), що з того? якщо можна, розкажи мені, я все вуха і готові вчитися!
    Я не розумію.. що ви хочете знати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    є lim заздалегідь....
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Спасибі Asdone,
    є обмежувачі, щоб заздалегідь, в моєму випадку - InjCrv_phiMI1Max1EOM0_MAP, ? карту, а має значення зашпаклювали... він веде себе, як крива в залежності від оборотів..
    Всередині базової карти передоплати, ви рухаєтеся завжди у функції обертів і введення, якщо ви підвищите введення підеш працювати на досягнення різні. Карту повинні бути продумані таким чином, щоб завжди бути під ліміт заздалегідь, навіть у районах за введення обмежень.

Управління авансів ? дуже поділяються на:
    - У мене мало досвіду, чому? я ніколи не використовувати його в обличчя, але є і виправлення авансів для перехідних...
    - Карти паралельні успіхи в холод;
    - Карти, призначені для управління авансових під час розкручування (стартера)

Сторінка 24 з 34 PrimaПеред ... 142223242526 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •