хлопці люб'язно, не підемо за тему спасибі.
хлопці люб'язно, не підемо за тему спасибі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
pardon данило rinetriamo відразу в темі
Scuate моя вина
оновлення: я зробив сина exel для розрахунку авансових платежів, крім тих, які вже зроблені, і відповідно у відповідності з картою, до 100mm3, фактично не торкаючись досягнень ми знаходимо час вприскування в градусах за 100 us, яка йде більше 10? вмт на багато клітин, щоб привести все у градусів більше після вмт порівняно з 80-70-60mm3 але ціну я штовхнув з авансів до 5?, бо деякі ін'єкції, приходять до esserwe довжиною до 32? до 4500 оборотів, і в 29 до 4000 оборотів. додаю файл зображення diove ви можете бачити зліва в першій таблиці, яка відображає тиску в магістралі rail, що використовуються у відповідності з числом обертів запитом дизель розраховується від мене у відповідності з картою тиску в рампі, ? очевидно, наближається з міркувань розрахунку, відповідно до прикладеної до часу, відповідні кожному тиску в рампі tot обертів в залежності від попиту на дизельне паливо, зроблено мною, щоб зрозуміти, скільки часу залишається відкритим інжектор у те число обертів і необхідної дизельного палива, потім третя таблиця показує розрахунок часу життя ін'єкції (в градусах) можна було розрахувати авансові платежі, у четвертій таблиці, є авансові платежі, які я перераховується, п'ятої таблиці ? часу, в градусах уприскування після вмт з допомогою заздалегідь розраховується на першій таблиці, ввівши значення заздалегідь цю таблицю, змінює свої значення в реальному часі. може бути занадто багато, ті 5 градусів, або, ймовірно, служать тому, що 60mm3 де anticpi ті ж, що і в 70mm3, отже, авансові платежі максимумів в таблиці орі я збільшив попит на дизельне паливо майже на 8'% від 60 до 100mm3 на мене, там може стояти. додаю таблицю, Описані вище, та і екран карту з авансів, зазначені кроком, значення на червоний на break point-це ті, break point нерухомість, видані на мод, бо він йде aleggere ті, ori, вихідні значення для 80 і 100-ті, що на карту ori показує, як на 60-70 мм3.
як я пишу завжди рано, коли ? необхідно перемикати навіть масово, тоді ви повинні побачити понад певної межі продуктивність падає, на мій jtd це значення я попередив, приблизно в 27? *4000rpm
що ви говорите, сандро будуть небезпечні? я хочу їх спробувати, щоб побачити, якщо дійсно машина змінює на надання краще, я не повинен колоти нічого не треба
tidus ці ласощі, особливо корисні капуста, дуже добре
ні я не бачив, зараз шукаю, але як тягне їх авансів 170? дійсно виходить за межі навіть 27?? потім ви говорите мені, що в будь-якому випадку я можу спробувати їх без ризику ці розраховуються від мене comunquen сандро?
я повертаю в даний час з 26? *4000rpm... і 170 прибувають *40?, навіть якщо c'? обмежувач, який блокує їх, 33