І це дуже схоже на файл mjet75 Grande punto, проте їх тиск в магістралі rail, від того, що я читав, конференц-без проблем...тут немає.
Ми відкриваємо розділ, присвячений? Думаю, що і opel однакові....
я так хочу взяти участь і я в це обговорення? я молодий і вкладень, я не можу їх бачити (тому я не знаю, що ти, на жаль, було б добре, якщо адмін rivedessero це правило, майте на увазі, я не кажу, щоб дати можливість? скачати гогу? але тільки, щоб побачити екран для того, щоб спробувати відповісти зі знанням справи,я знаю тільки знаменитий біт 775? від того, що я читав, не ? він
![]()
а так то вірно, тільки для 70cv? і для нас 75? яке значення має?![]()
як і обіцяв, якщо я щось забув, або я неправильно щось, відправимо і riallegate...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-12-2013 до 19:56
добрий вечір, я раффаеле і мене це цікавить в цій темі... я хотів би знати, як підняти і змінити обмежувачі тиску
хлопці.... і тоді з'? навіть ті, хто каже"чому мені ніхто не допомагає"..... Якщо ви не дізнаєтеся про те, qyesto форумі ви мені скажіть, де ви вчитеся!!!
Ecuboost є, спасибі за ваш труд, щоб повернути все у файл txt + дійсно пов'язано
Великий Ecuboost!![]()
А тепер я наведу nua питання красиво і добре.
Обмежувач оборотів, де вона?
Те, що обмежує, що c'? у 75 л. с., до вприскування parzializzata. Але обмежує боку, якщо б я хотів піти за 5300, не піднімається. C'? потім ще qulche....Хтось знає щось?