Сторінка 23 з 55 PrimaПеред ... 13212223242533 ... ОстаннєUltima
Результати від 221 до 230 с 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дуже дивно....ви б сказали, що з картою повідомлено, йдіть у пост-уприскування...
    у той час як з єдиним mod терміни, хоча дуже довго немає...mmhh...
    що і attibuibile тільки на дизельне паливо, враховуючи, що машини в обох випадках завжди має таку ж кількість? повітря...
    я хотів би бачити файл проінформований(якщо це можливо очевидно), щоб побачити, якщо ми дещо розумію....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я відповідач по всьому карту лямбда, при виконанні поінформована про те, щоб не мати обмежень ви, як правило, тягнути рядка прямий тип 8/900, щоб не бути обмеженим, в той час як на карті обдурив залишається орі, max 5% менше, і, отже, значення, вони ж кривої, ми говоримо, але більше, в той час як слід проінформований про те, ricalcolarsi всій лямбда мати таке ж обмеження обдурили, що, мабуть, робить надати quanitta дизель право, коли потрібно, і машина йде краще і курить менше, по-іншому не знаю пояснити навіть я

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    якщо vaoi на мій пост або навіть тут, на цій посаді знайшли в десятки завантажувати, незабаром, я думаю, ти міг побачити і допомогти нам зрозуміти цей таємний

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо можна посилання файлу відразу я щоб уникнути розбиванням приходити до нареченого в середині 20 сторінок і більше повідомлення...
    якщо вам не йде..***** і не сказав...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    я відповідач по всьому карту лямбда, при виконанні поінформована про те, щоб не мати обмежень ви, як правило, тягнути рядка прямий тип 8/900, щоб не бути обмеженим, в той час як на карті обдурив залишається орі, max 5% менше, і, отже, значення, вони ж кривої, ми говоримо, але більше, в той час як слід проінформований про те, ricalcolarsi всій лямбда мати таке ж обмеження обдурили, що, мабуть, робить надати quanitta дизель право, коли потрібно, і машина йде краще і курить менше, по-іншому не знаю пояснити навіть я
    однак в попередніх іграх серії, наскільки я читав, при відносно карта лямбда-це мод повідомлено, то не l? ? якщо ви витягаєте один рядок прямо в 0,8-0,9 лямбда....
    і якщо він веде себе так, значить, що то карти лямбда не є обмеження, як в edc15, але є "карти target", що edc16 враховує, щоб встановити час і про iq...., я вірю...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Tidus...мапу я пробував на браво...було точно так само, як обдурив (лямбда-команди), він тільки час змінені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді я пам'ятаю маріо, то я не знаю точно, для манро, ось 2 карти, повідомлено, і не поінформована про те, як я бачу, я пропустив видалити обмежувачі дизель не повідомлено, відсутність я пам'ятаю тепер! лямбда-орі, не поінформована, може бути, готовність і саме внаслідок карту педалі, які, на відміну від маріо не повідомлено, і, піднімаючись в 350 нм максимального крутного в той час, коли повідомляю, для моєї більшої гнучкості на карті педаль перегородки від 0 до 500nm значення орі до 350 нм, очевидно, щоб не втратити значення вихідної машини
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    привіт всім!!!!

Я борюся з edc16c35 на bmw x3 3.0 d. Що spulcio карту допомагаючи з damos в e90? 2.0 (завжди edc16c35), але не можу знайти різні обмежувачі тип edc16c39. Можливо, що не приносить. C'? щось нагадує, але приєднавши їх до damos, далекі.
    Деякі поради...

Те, що ecmtitanium називається тиском виправлення cos'?, обмежувач диму?

ось орі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    їх розпізнати на edc16, від форми і від i break poitn і d від значень, завжди дуже точні типу 7500 8500 9200 на кривих, див. також знайдете багато, valopri тип 3921 про brack point показують, обмежувач температури

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Здається, простий ccos?, але проблема ? зрозуміти, що це таке. Часто мені здавалося, обмежувач, перевіряють на damos і все ще був, або, може бути, карту, який служив, наприклад, тільки в регенерації
    А що вказує на те, ecm з уприскуванням виправлення

Сторінка 23 з 55 PrimaПеред ... 13212223242533 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •