Стр. 23 з 42 PrimaПеред ... 13212223242533 ... ОстаннєUltima
Результати від 221 до 230 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, як мінімум ? системи із закритим контуром, і залежить від температури, але інжектор на питання, здається, starato...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Питаю, тому що холод-це добре? Мінімальний nn ? нерегулярні, vubra лише трохи більше, але не так багато, рух не проблема, ніколи не працював вище 1680 бар, я хочу спробувати повернути карту орі і побачити, якщо це добре, fredso виправлення максимальна ? 0.04

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    той факт, що мається несправність, тільки до заданої температури пу? залежати від теплового розширення матеріалів, складових інжектор або також від електричного опору одного і того ж.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    наприклад, тепер, коли я повернувся з роботи, план на 70 год, з системою круїз-контролю, які пройшли для провінцій, не дав ознаки, мінімальні вібрації до мінімуму, навіть трохи і температура була, проте, майже 90?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    однак у 90-х? я температуру рідини, температуру форсунок також залежить від кількості ін'єкцій, що робить, і від температури дизельного палива.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ок, тому ймовірність того, що 100mm3 занадто багато, як tinj овс мої форсунки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я inietto близько 100 (прибл.) з тими, 115 і тиск в порядку 1500bar... я не думаю що це sciupino...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Мені порадили прибрати їх з маслом 2т або очисники конкретних, тепер ми provoprovo

garret
    Guest
    tidus я провела лікування з продуктом очищення і змащення чудово ;-) я посилаю info точні щодо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    якщо ви дійсно хочете результатів, потрібно запустити двигун, тільки з добавкою чистячий засіб. Є sti добавки, які вони використовують, усуваючи безпосередньо дизельне паливо і введення труби мандат і назад безпосередньо в добавка, очевидно, піклуючись про можливі насоси підкачки палива і т.д....

cos? отримаєте чудові результати, тривалі

Стр. 23 з 42 PrimaПеред ... 13212223242533 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •