-
ви, як мінімум ? системи із закритим контуром, і залежить від температури, але інжектор на питання, здається, starato...
-
Питаю, тому що холод-це добре? Мінімальний nn ? нерегулярні, vubra лише трохи більше, але не так багато, рух не проблема, ніколи не працював вище 1680 бар, я хочу спробувати повернути карту орі і побачити, якщо це добре, fredso виправлення максимальна ? 0.04
-
той факт, що мається несправність, тільки до заданої температури пу? залежати від теплового розширення матеріалів, складових інжектор або також від електричного опору одного і того ж.
-
наприклад, тепер, коли я повернувся з роботи, план на 70 год, з системою круїз-контролю, які пройшли для провінцій, не дав ознаки, мінімальні вібрації до мінімуму, навіть трохи і температура була, проте, майже 90?
-
однак у 90-х? я температуру рідини, температуру форсунок також залежить від кількості ін'єкцій, що робить, і від температури дизельного палива.
-
Ок, тому ймовірність того, що 100mm3 занадто багато, як tinj овс мої форсунки?
-
я inietto близько 100 (прибл.) з тими, 115 і тиск в порядку 1500bar... я не думаю що це sciupino...
-
Мені порадили прибрати їх з маслом 2т або очисники конкретних, тепер ми provoprovo
-
tidus я провела лікування з продуктом очищення і змащення чудово ;-) я посилаю info точні щодо
-
якщо ви дійсно хочете результатів, потрібно запустити двигун, тільки з добавкою чистячий засіб. Є sti добавки, які вони використовують, усуваючи безпосередньо дизельне паливо і введення труби мандат і назад безпосередньо в добавка, очевидно, піклуючись про можливі насоси підкачки палива і т.д....
cos? отримаєте чудові результати, тривалі
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму