Сторінка 22 з 35 PrimaПеред ... 12202122232432 ... ОстаннєUltima
Результати з 211 по 220 з 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав angelus.d87 Visualizza Messaggio
    Інше питання, якщо змінити тип 300 точок на останній карти передоплати, які плюси і мінуси
    ? перевірити на всі зміни. Не існує мислення і стандартизувати ефект модифікації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Ок, я зрозумів, то я, наприклад, кажу завжди, неосвічені в питаннях.. Я edc15p і навантаження на карту педаль з 700/800 точки ж ін'єкції парз, а потім ін'єкції парз map1 і map2 з кроком ke варіюються від 40 до 300 точок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    після внесення змін нападу діагноз і зробити хороший журнал. у цей момент ви розумієте, те, що ви зробили. я думаю, що це найпростіший спосіб зрозуміти, що відбувається. враження, вух і діагноз на руки в набір, дозволять вам зрозуміти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Ок, спасибі за пораду.. єдине, ke я можу сказати, на слух і на фінал, здається, ке і занадто багато рухається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якщо ви дали 300 очок вперед, я б сказав, що і звичайний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    Мораль xk cosi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    ! Якщо від даних 300 очок вперед, тобто pi? 7 градусів і очевидно, що страждає, все залежить, однак, від іншої частини карту часів inj і так далі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Як мені пояснили, щоб авансові платежі враховуються також площа номерів ( http://www.professionalchiptuning.ne...cipo-iniezione ). І, особливо, підрахунку оборотів, якщо ви хочете тягнути понад 5000 градусів, потрібно давати все в порядку! особливо якщо врахувати, що, як правило, карти передоплати прибуває в 4500 на бензин, а потім зупиняються.
    Даючи 7 градусів на 2000 оборотів, ймовірно, розділіть двигун першої sgasata
    Але на 5000 про цих градусів "служать" набагато менше, і, отже, вплив ? менше!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Більше досягнень і менше, повертає добре б обчислити l заздалегідь, щоб в кінцевому підсумку l ін'єкцій ступеня після до 2 після вмт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Ну це ви пу? робити, просто розрахувати швидкість? кутове (у нас кіл), час вприскування в середньому цей режим (що, як правило, відповідає максимальний тиск в магістралі високого тиску). Сенс ? що при тому, що у вас є тільки ситуації-ї? чіткий, але не знаєте, скільки часу йде записати, що дизель, і скільки часу проходить, перш ніж мати пік..

Сторінка 22 з 35 PrimaПеред ... 12202122232432 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •