вибачте мене, хлопці, але в залежності від того, які параметри дати відгуки на різні якості? масел?
вибачте мене, хлопці, але в залежності від того, які параметри дати відгуки на різні якості? масел?
Технічні характеристики...
Неправильно!! не ті характеристики...характеристики різних масел і навіть покази вигоди, які вони мають на використовуваний двигун!
Є 22 сторінки читати, читати і подивитися там? що ? було написано...? немає необхідності повторювати це нескінченно!
я думки не змінити градацію рекомендується від будинку матері...
Відчуваю себе кілька, які проходять з рекомендовано масло 5w40 на 5w30 або 0w30... Ну, використовувати масла fuel economy низька viscosit?
на двигунах, які не були народжені для цього типу мастила пу? призвести до пошкодження двигуна.
А потім ok в конкретних меліоративних але viscosit? не виробництво, збитки, особливо друга цифра
Між 0W40 і 5w40 даний змінюйте значення HTHS, тому viscosit? кінематика різних температурах, сульфатної золи, disperdenza, точка спалаху?, pour point, additivazioni потім ємність? прокладки антитрения, протизносні, мийні, місткість? поляризації. Ці відмінності ви знаходите між двох масел одного і того ж траншу але бренд кілька (два масло 5w40 двох різних марок для ясності). Вважає, що тільки additivazioni n? існують відра і різні марки ne несуть деякі з них: комерційно говоримо, наприклад, Bardahl ? промоутер additivazioni EP молекули-тверді, Yamalube і Motul Double Естер, etc.etc...
Між 0W40 і 5w40 даний змінюйте значення HTHS, тому viscosit? кінематика різних температурах, сульфатної золи, disperdenza, точка спалаху?, pour point, additivazioni потім ємність? прокладки антитрения, протизносні, мийні, місткість? поляризації. Ці відмінності ви знаходите між двох масел одного і того ж траншу але бренд кілька (два масло 5w40 двох різних марок для ясності). Вважає, що тільки additivazioni n? існують відра і різні марки ne несуть деякі з них: комерційно говоримо, наприклад, Bardahl ? промоутер additivazioni EP молекули-тверді, Yamalube і Motul Double Ester, etx...
Це як порівняти різні типи мінеральної води і газованих на основі твердого залишку, натрій і все інше: не підприємство, просто.
пояснення шанобливе і дуже цінний, великий, v. v.![]()
пояснення відмінне! мені б дуже хотілося мати можливість бачити ці відмінності між різними ефірними маслами!