я беру зобов'язання підвести підсумок всього посту, так що залиште щось дійсно корисне, завтра в другій половині дня, що avr? pi? час sistemer? txt-всі резюме і додаю.
Назад, але ви пробували?
Я 775 ? також присутня в моєму 75 л. с, але як тільки встаю, повертає машина з збій тиску в рампі. Якщо його геть, я тому piccare менше тиску, але коли я встаю, вимикає свій двигун...
Спробуйте поглянути, біт 775 ? одно навіть в 75 мого Swift-й? назад знаходитесь вкладення.
Я намагався опустити її, і справді просто, перш ніж. Переїхав? також на 776, повертає машина. І від місяця до жаль, що я йду позаду навіть яАле досі не прибув.
Ps мій файл ? 2.5 мб
Спробую, подивимося, якщо він працює на suzuki/opel 75cv.
Пробував на точці 70cv,va скалка!! на opel ви говорите файлу від 2 мб біт потрібно змінити, не ? тільки це, я вважаю-це два (я думаю, я повинен перевірити, перевірити свій файл), спробуйте змінити ну все обмежувачі Тиску в рампі дотримуйтесь добре пост ? ви зрозумієте, і три місяці, що ми sbatto supra, втрачаючи час, поекспериментувати перетворювалася на кошмар, якщо ви не використовуйте його логіка нам не приходить, мені вдалося екстраполювати імена бітів будувати damos marelli 6jf dannegiato, м, не адреси, щоб знайти біт і спробувати його, я почав з журналів з examiner, щоб зрозуміти, коли тиск був обмежений, і, як..
Терпіння і чеснота сильних..
Ви праві, я думав, що я завантажений, навіть мій. Прошу вибачення...
"Ось воно". Перебуваєте перед карту rail (10F4C0 ) кривої, схожою на ту, що в 69 ? лім-rail в залежності від тиску турбо, і відразу ж, ще до, біт(10F3F0 я не ecm на цьому комп'ютері повинен бути він?)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-12-2013 до 00:17