Стр. 22 з 25 PrimaПеред ... 122021222324 ... ОстаннєUltima
Результати з 211 по 220 250

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735

спасибі відмінне professionalchiptuning.

Я хочу подякувати наших друзів Маріо і Данила, який з великим терпінням, і навіть пот" враховуючи, що вони повинні були зробити все в 2D - " це volvo v50 , зараз і машини, і стало дуже весело, навіть у керівництві і багато силою вниз, я також хочу скористатися можливістю, щоб побажати Святої Пасхи.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Професійні і дуже доступні, Данила, і Маріо тільки позитивні враження. Я зняли красиву фактуру, також Evoque дякує. Привіт, а на наступному.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Дякую вам за служіння на Eurocargo 120 E 24 стрілка, доброго дня, наступного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Спасибі, що вирішена проблема, на golf6 1.6 tdi у найкоротші терміни, враховуючи, що там була проблема, факт, з іншої майстерні, що у нас в****

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Що сказати "спасибі", може бути ? мало для наявності? і професіоналізм? доведено в "усі контакти" та роботи, що виконуються.-

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    2
    Я доручив співробітникам "professionalchiptuning", в результаті чого мою машину в майстерні, і я зобов'язаний сказати, що зіграли гарні роботи, перепризначення на моїй Renault Clio 1.5 dci 82cv (навіть якщо він був 82 л. хахаха), майже не визнаю більше. Повною мірою задоволений.
    Спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    7
    Доброго ранку усім!!!!!! Я пишу, щоб подякувати адміністрації за відмінну роботу на карту вчора Kia Sportage 2.0 140cv ...автомобіль значно покращено дуже прогресивний !!! Клієнт був дуже задоволений майбутньої хороша робота для всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ще спасибі, Данило за наявності?, роботи завжди дуже професійно і на високому ****lli. Ще раз спасибі. Punto Evo 1.3 75CV

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ще раз дякую працівникам за виконану роботу, два прохання (BMW118D і AUDI A3) виконані на 100%. Дуже швидко і професійно, завжди приємно просити їх про допомогу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    1
    Я повинен зробити комплімент з Маріо, Данило і їх помічникам-Росаріо і Крістіан за відмінну роботу, виконану на моєму BMW X5 3.0 d E70.
    Зокрема, був вилучений фізично фільтр DPF зберігаючи при цьому оригінальний бочонок з каталізатором, були блокуєте електронному вигляді регенерації фільтра, була закрита завжди, електронним клапаном системи рециркуляції ог і, нарешті, завершив все це з чудовим відображенням, а також в комплекті різання здійснюється (масла в двигуні, масла в кпп aut. і диференціали, всі фільтри, etc).
    Кінцевий результат: X5 став справжньою бомбою, штовхає страшно, чудовий крутний момент на низьких обертах, димність практично відсутня.
    5-зірковий готель, добре!!!!

Стр. 22 з 25 PrimaПеред ... 122021222324 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •