Спочатку Написав
mariodarkblue
хлопці..нехай..в цілях чисто наукових, карту повідомлено ? відмінний огляд...але в цілях продуктивності і споживання палива, тести зроблені, як від мене, що від tidus..а також підтверджується msport...обдурив робить його більш...
Я намагався зробити тисячу міркування, навіть разом]...але я взяв карту "проінформований про те," видаліть мод на bp часів, і підняв той же час в пунктах.
Машина йде ще й курить менше.
Пояснення може бути у карті overboost: ecu ви йдете, щоб вибрати час 90mm3 але в карту overboost не те, що бо а потім використовує останній доступний..і ось, що ви курите...але...це відноситься до часткових, де шляхом обману дизельного палива ? ще й % turbo ? рівності (turbo, який працює швидше, більше reattivit?) але не у "весь травень"...тут turbo ? все одно, і навіть дизель...ну, обдурили курить менше, і йде більше.
Ймовірно, c'? те, що вислизає десь...але єдиний мод, який ми зробили для тестування ? була лише в тому, що у час.
Очевидно, що час не піднімаються до cazzum, але завжди приходимо до x мм3 дизельного палива.
Повторюю, крім того, що 100mm3 для турбіни серії ЗАНАДТО багато...