Стр. 22 з 42 PrimaПеред ... 12202122232432 ... ОстаннєUltima
Результати з 211 по 220 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Тим часом..я вивчаю, навіть для вас...той біт switch off...всі дивилися на 8 біт...
    значення : 0, 1 і 2
    0 немає датчика, немає dpf
    1 зонд немає dpf
    2 зонда dpf

відключивши, йде відключений датчик
    Ви підкажіть, а один на одного. Я спробував це на своїй машини, і я видалено dpf, що зонд за допомогою цього біта.
    Голос екіпірування в діагностиці, з'являється напис "без dpf і лямбда-зонд", в той час як перш, ніж ми "з dpf і лямбда-зонд" і, крім того, всі записи, що відносяться до dpf зникли (деградації масла,км шляхів, з останнього rigeneraz, засмічення фільтра, та ін....). щоб закінчити, навіть у men? налаштування, всі налаштування зникли, налаштування (dpf): фільтр частинок, заміна масла, etc...)

Датчик я залишив підключений і все працює.
    Але ви впевнені, що без defappare файл з програмним забезпеченням і cambianto тільки цей біт не працює?

Спасибі всім вам. новий результат досягнутий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я дивлюся прямо завтра я повинен defappare Bravo, мій страх ? що то коли він говорить, що регенерувати він робить те ж саме... ? автомобіль клієнта, в іншому випадку я б спробував зробити кілька км з труби прямий і карта змінена таким чином...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    потім називається, простіше кажучи, щоб розуміти, добре регулює дизельного палива залежно від кількості повітря, який зчитує датчик витрати повітря
    Ні, якщо c'? лямбда-зонд відносини визначається розвантаженням через саме лямбда-зонд! ймовірно, від'єднавши через комутатор, лямбда-зонд контролю диму ви baser? або на датчик витрати повітря або датчик тиску наддуву

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Ні, якщо c'? лямбда-зонд відносини визначається розвантаженням через саме лямбда-зонд! ймовірно, від'єднавши через комутатор, лямбда-зонд контролю диму ви baser? або на датчик витрати повітря або датчик тиску наддуву
    сандро...і вибачте...там повинні бути карти парів в залежності від датчик витрати повітря, і я не бачу...і то на mjt140hp карти, лямбда є в рівній мірі і зонд не з'?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    сандро...і вибачте...там повинні бути карти парів в залежності від датчик витрати повітря, і я не бачу...і то на mjt140hp карти, лямбда є в рівній мірі і зонд не з'?...
    чому? ймовірно, в ті сфери, в повітрі ? rilavata від датчик витрати повітря або map, використовуючи, однак, тих карти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Потім їх видаленні dpf без іншого?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Потім їх видаленні dpf без іншого?
    В теорії та на практиці d? помилка...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я, наприклад, тепер дуже задоволені карту зробив, я працював трохи на карту педаль, щоб зробити її адекватною на мій стиль водіння, єдине, що мені не повернутися ? мінімум, холодної вводить навіть 5 мм3, а насправді і виправлення устаткування є протока 0.1 мм3 для кожного циліндра, коли ? гаряча вводить 7-8mm3 ? прибуття в 3.5mm3 корекції на 3 циліндр, я не знаю, як ніколи, ви знаєте мене? я встановив карту перетворення до 350 нм максимального крутного, як оригінал, бо до benivano вимоги до навантаження 0 мм3 набагато більше орі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    3.5 мм^3 корекції занадто багато... ви повинні відчувати машину, що тремтить трохи...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    як мінімум час ви насправді, але я не розумію, чому він робить це лише гарячої, холодної води нічого і виправлення майже нуль і впроваджує 4mm3, від гарячого ne впроваджує 7.5/8mm3 ? нормально, що виправляє, c'? параметр в ecu правило, що мінімум в залежності від температури повітря і рідини?

Стр. 22 з 42 PrimaПеред ... 12202122232432 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •