Стр. 22 з 23 PrimaПеред ... 1220212223 ОстаннєUltima
Результати з 211 по 220 з 221
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Та, спасибі, на виступі cks я зрозумів, йдеться про корекцію, і завжди бавишся, щоб зрозуміти і ознайомитися з ecm, я Помітив, що cks повинні бути всього 4 біта (я використовую дисплей з 8, якщо помиляюся, поправте), відповідно 1FDFFC до 1FDFFF, насправді, вибравши мій оригінальний файл з тієї кінцевої зоні нуль в значній мірі, виберіть пункт драйвера і т. д., і змінити це значення в руку, щоб перевірити, ті біти, остаточні саме-корекції, але тільки ті біти, їх, виберіть драйвер для alfa gt, що від специфікації і т. д. позначити як 170cv, але коди hw і sw є правильними, і файл насправді знаходиться в автомат.
    Так що все решта біт Дрейфуючих я просто не можу зрозуміти, що вони можуть бути.
    У будь-якому випадку буду тримати, щоб добре, то ліжко в ecu, щоб продовжити з майбутніми мод!!!
    Для збільшення коней, звичайно, що мені цікаво, так, щоб виправити зразок вакууму на низьких потримай, ви б порадили в метил? звичайно перенести у відповідний розділ, щоб говорити про це.
    Ми йдемо занадто OT...на форумі ви знайдете багато інформації на edc16c8 і c39, у тебе дуже багато матеріалу для вивчення. Потім, якщо відкрити вашу тему, відправляю карту для думки. Гарне вивчення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Ок, спасибі ще раз, ви в мене спосіб вивчення, проблема знайти час! Eheim
    У будь-якому випадку ви поступово нам зрозуміти більше, інформація не лякає мене, це моя робота.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Привіт, хлопці, я тут, тому що anvora mom можу отримати допомогу, але вивчаючи на форумі зуміли виявити області управління swirl, а потім скидається у файл, який я на пк (ще не написав в екю, тому що мені swirl видалені фізично і привід підключений) через трохи КМ, коли прийшов час розподілу, я хочу, щоб встановити колектор алюмінієвий 140cv і зняти привід, але в que випадку не просто привести до нуля цій області, вірно? Мені повідомляє про несправності вірно? Не могли б ви дати кілька порад, на що ще слід скинути для того, щоб зняти повністю привід без відмови і відновлення?
    Найближчим часом, з повагою.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Всім привіт, після довгого часу, я повернуся на форум, врешті-решт, я підготував файл з управлінням вихором, dtc, що відносяться скинуті, і я написав в ЕБУ, все ок, amc діагноз, повний привід стоїть на місці, у мене не було можливості спробувати відключити його знову, але має бути все ок.
    Єдине, що відомо, досить вакуум на низьких обертах, можливо, що є багато різних, не ці чортові клапани? Рішення з цього питання? Бажаючи підключити колектор алюмінієвий swirl (інша модель верхній стрижень команди, так сказати), має ту ж ймовірність поломки клапанів? Або їх просто стрибати цівку команди?
    Я хотів зібрати збірку з алюмінію 140cv без клапанів, коли я повинен зробити розподіл, але зараз різницю ви відчуваєте себе, вам доведеться, щоб змусити втрутитися на мальпика, щоб заповнити порожнечу?
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо ви зробили зміни правильно, ви не повинні мати не порожній, принаймні, що якийсь вир не закінчиться в геометрії турбіни, і тебе він заблокований

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Доброго дня, для того, щоб турбіна була відремонтована нещодавно , 12000km приблизно, так що геометрія працює.
    Насправді, я повинен також розширити механічно, тому що на практиці au низьких обертах тиск піднімається до пікових 2,7 2,8 (діагноз) і до 3000giri машина, здавалося, гальмування, а потім відправитися ходу після 3000giri при відкритті геометрії. З допомогою одного я трохи послабив, і таким чином, автомобіль є більш лінійною.
    Однак на низьких обертах, здається, заснула.
    Я пробував з іншого, як моя, той же двигун, але з форсунки, що виправив +5 і труднощами, щоб їздити на мотоциклі, але йшов біса вниз, я побачив зміни тиску turbo з діагнозом, і більш або менш був, як моя, перш ніж змінювати вручну, з безліччю вершин і електропривод, який йшов до 20% закриття (як мій перший), але я на відміну від вас, набагато менше.

Я відразу ж розрив вихором, а потім провели роботи з гбц, зняли інші, тільки, що з цього моменту ви чуєте шум від штовхачів, в результаті я навіть переробив турбіну, але без повернення, як раніше.

Для зміни я думаю, що зробив правильно, не можу ще читати це керівництво, я опустив криві управління swirl в 2D.

Ви кажете, що з редагування повинен повернутися майже як оригінал?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Всім привіт, після довгого часу, я повернуся на форум, врешті-решт, я підготував файл з управлінням вихором, dtc, що відносяться скинуті, і я написав в ЕБУ, все ок, amc діагноз, повний привід стоїть на місці, у мене не було можливості спробувати відключити його знову, але має бути все ок.
    Єдине, що відомо, досить вакуум на низьких обертах, можливо, що є багато різних, не ці чортові клапани? Рішення з цього питання? Бажаючи підключити колектор алюмінієвий swirl (інша модель верхній стрижень команди, так сказати), має ту ж ймовірність поломки клапанів? Або їх просто стрибати цівку команди?
    Я хотів зібрати збірку з алюмінію 140cv без клапанів, коли я повинен зробити розподіл, але зараз різницю ви відчуваєте себе, вам доведеться, щоб змусити втрутитися на мальпика, щоб заповнити порожнечу?
    З повагою

але вакуум на сьогодні ти помітив, після видалення swirl механічно або електрично? мені здається, питання, я зрозуміла, що раніше ви робили механічну роботу, і через якийсь програмне забезпечення для редагування...??? а коли ти помітив, що порожній?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Доброго дня, для того, щоб турбіна була відремонтована нещодавно , 12000km приблизно, так що геометрія працює.
    Насправді, я повинен також розширити механічно, тому що на практиці au низьких обертах тиск піднімається до пікових 2,7 2,8 (діагноз) і до 3000giri машина, здавалося, гальмування, а потім відправитися ходу після 3000giri при відкритті геометрії. З допомогою одного я трохи послабив, і таким чином, автомобіль є більш лінійною.
    Однак на низьких обертах, здається, заснула.
    Я пробував з іншого, як моя, той же двигун, але з форсунки, що виправив +5 і труднощами, щоб їздити на мотоциклі, але йшов біса вниз, я побачив зміни тиску turbo з діагнозом, і більш або менш був, як моя, перш ніж змінювати вручну, з безліччю вершин і електропривод, який йшов до 20% закриття (як мій перший), але я на відміну від вас, набагато менше.

Я відразу ж розрив вихором, а потім провели роботи з гбц, зняли інші, тільки, що з цього моменту ви чуєте шум від штовхачів, в результаті я навіть переробив турбіну, але без повернення, як раніше.

Для зміни я думаю, що зробив правильно, не можу ще читати це керівництво, я опустив криві управління swirl в 2D.

Ви кажете, що з редагування повинен повернутися майже як оригінал?
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio
    але вакуум на сьогодні ти помітив, після видалення swirl механічно або електрично? мені здається, питання, я зрозуміла, що раніше ви робили механічну роботу, і через якийсь програмне забезпечення для редагування...??? а коли ти помітив, що порожній?
    Але Шатуни прямі????
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Вибачте, що відповідаю тільки зараз, але я був дуже зайнятий останнім часом.
    *overbooster
    Вакуум на сьогодні я чув з тих пір завжди, після того як він поклав руку, той механічно майстерні, що він зробив роботу на узголів'я ліжка, після того, як всмоктується у вир, я, на жаль, збиток, який він зробив, серйозно я їх не знаю, я повинен відкрити і перевірити, сюрприз, з, мій механік довіру, ми залишилися, що після цього режущ, що на короткій, ми вирішили розібрати (навіть якщо по пояс, я повинен чекати ще більше, але я думаю, що може бути добре, навіть після наступного купон), і перевірити які-небудь серйозні пошкодження, мене турбує, якби ви вилучили якийсь віковий поршня зацікавлений, і має серйозні пошкодження.
    Модифікації я зробив якийсь час назад, тільки від, але не думаю, що помітити різницю

*cinqueturbo
    На жаль, навіть це я знаю!
    Ти про шатуни поршнів ви? Вони теж можуть страждати від цього шкода?
    Те, що я можу сказати, що робить багато шуму штовхачів, ймовірно, якийсь насос не виконує свої обов'язки, або навіть може бути якийсь клапан, який не відкривається/закривається добре?

Відомо, впевнений, що поступово прискореного до 2800rpm, здається, задушив, а потім при відкритті геометрії зйомки краще, ніж вночі, якщо я один ззаду, світло фар я бачу, що в момент відкриття геометрії, виходить трохи диму більше! Для того, щоб потім повернутися "нормальний", день я, здається, не побачити великі паліть у дзеркало, буде бачити його з іншої машини ззаду.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    11
    добрий вечір,я новачок і хотів би знати, якщо ви мене знаєте, порадьте програму для видалення Swirl на кондиціонером, литими дисками.
    дякую

Стр. 22 з 23 PrimaПеред ... 1220212223 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •