-
я згоден з msport на картах з кроком відносно низькі nn погоджується з тим, доторкнутися до них, я знаю, prepratore, що карту таким важким багато mjet з 2256 і 2260 vk і надати кількості galosio важливих змінює їх, і я повинен сказати, що відчути, як працюють ці двигуни, схоже, турбо-бензин змінюються краще звук і простягають до limitaore і з egt в нормі
-
З різних тестів, які я роблю на своїй машині можу сказати, що я помітив, що з часом уприскування дуже довгі машини, багато курить і штовхає раніше багато, з той же час збільшення авансів машина перестає або майже палити дозування стає більше? солодкий і лінійна, але в той же час я відчуваю, менше aggressivit? у riaccelerazioni. Це тільки відчуття, ми хотіли б номери, щоб оцінити, чи добре, але в будь-якому випадку я не думаю, що це неправильно редагувати їх, звичайно, було б доцільно, принаймні, використовувати "метод tidus"? розрахувати, скільки вам дійсно потрібно, і ніколи не перевищуйте певне число градусів, на повідомлення ін'єкцій.
-
Я намагаюся spegarti і пояснити мені, чому, очікуючи кінець уприскування палива закінчується раніше (що очевидно), так що не кидаєте дизель або кинути його набагато менше, ніж після вмт...вспоми доставки ви пом'якшує і ви можете спалити більше дизелів, але в наступний цикл у вас менше вихлопних газів, які вам доручають турбіни, і ось чому? відчуваєте, що машина менше реактивної...розтягнути час і простий спосіб збільшити класичної подачі дизельного палива перо, розширюючи час автоматично posticipi в кінці упорскування, і ви зобов'язані передбачати, щоб уникнути курити...і як ковдру, коротше, якщо ви чохол вище ви дізнайтесь, ноги ж навпаки.
L ідеально було б знайти компроміс між часом-заздалегідь і метод tidus і по-справжньому корисно, насправді спасибі, я кажу про l збільшити або змінити заздалегідь: якщо терміни не змінюються, їх занадто багато, ви можете навіть джон торкніться аванси, але якщо протягнути дуже ти змушений, щоб уникнути диму і мати краще згоряння і, звичайно, загальна продуктивність краще
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Tidus, коли ви говорите у вашому рішення адаптувати break, про який ви говорите? ті rail?
-
I break poont кількості? вводять вони, необхідного крутного моменту і обертів, збільшуючи prex rail трохи збільшує обсяг, вводять
-
я думаю, це відноситься до ВР про Осі, щодо кількості? для inj.
-
Ви точно Bp заздалегідь accordarli в нову справу? вводять
-
Отже, x збільшити ступінь заздалегідь, скільки балів потрібно дати?
-
40 45 очок приблизно на edc15\16
-
Інше питання, якщо змінити тип 300 точок на останній карти передоплати, які плюси і мінуси
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму