У fumosit? холодна моя завжди зроблено.. Але з bardhal ? дуже обмежена. Клапан swirl, служить не тільки під час вимикання живлення, щоб уникнути пошкоджень високими двигуна? Ми їдемо topicpero.
У fumosit? холодна моя завжди зроблено.. Але з bardhal ? дуже обмежена. Клапан swirl, служить не тільки під час вимикання живлення, щоб уникнути пошкоджень високими двигуна? Ми їдемо topicpero.
Клапани swirl, пояснив, швидко, служать для поліпшення наповнення циліндрів на низьких і середніх обертах двигуна шляхом зміни геометрії впускного тракту.
Те, що щоб уникнути squotimento під час вимикання ? заслінка, яка закривається тому, що циліндри не aspirino повітря і не буде стиснення і розвантаження (двигун буде "душить")![]()
Ок, плутанина моєї! Спасибі за роз'яснення.
я б не пішли не по темі, дякую.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
що температура у вас у ваших районах? У мене bravo 1.9 jtdm 150cv і від моїх районах, ми прибули в 2-3? C і я не курить. У мене 140000 км
Відомо, що деякі автомобілі, які іноді fumosit? з'являється при температурі проміжних і абсурдно, нижче нуля нічого... я розумію, тому? відображення дизель vs. температура двигуна/навколишнього середовища в раз ? р? занадто рясний, або з авансів, трохи штовхнув і cos? подивитися fumatina...або я помітив, якщо я використовував двигун довго в інтернеті? і, можливо, навіть не досягає робочої температури (cos? в результаті чого один "забруднення двигуна".
Так як ми RE, ми можемо створити новий топік спеціальний і збирати-й? інформація? що скажете?
використовую mobil1 0/40 кілька років, відмінний продукт
Ви можете вказати, в якому районі ви знаходитесь? щоб використовувати масло 0w40 ви повинні виявитися на вершині альп, ні?![]()