Стр. 21 з 40 PrimaПеред ... 11192021222331 ... ОстаннєUltima
Результати від 201 до 210 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    У fumosit? холодна моя завжди зроблено.. Але з bardhal ? дуже обмежена. Клапан swirl, служить не тільки під час вимикання живлення, щоб уникнути пошкоджень високими двигуна? Ми їдемо topicpero.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    У fumosit? холодна моя завжди зроблено.. Але з bardhal ? дуже обмежена. Клапан swirl, служить не тільки під час вимикання живлення, щоб уникнути пошкоджень високими двигуна? Ми їдемо topicpero.
    Клапани swirl, пояснив, швидко, служать для поліпшення наповнення циліндрів на низьких і середніх обертах двигуна шляхом зміни геометрії впускного тракту.
    Те, що щоб уникнути squotimento під час вимикання ? заслінка, яка закривається тому, що циліндри не aspirino повітря і не буде стиснення і розвантаження (двигун буде "душить")
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ок, плутанина моєї! Спасибі за роз'яснення.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я б не пішли не по темі, дякую.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав MultiBravo Visualizza Messaggio
    Я бачив, курити, світло-блакитний, після введення в рух різні дизель, євро-4 навіть не фіат, якщо температура прохолодна.
    Я не думаю, горіла нафту, але, як мені здається, питання збагачення палива і випередження впорскування, передбаченої ебу для цієї температури, тиску і тисячі інших розрахунків, що робить...
    Може бути, очі на передпускового підігріву, якщо гріють нормально, навіть якщо не порушено, то я б бачив, що ми не знаємо, якщо вони ніколи не були замінені.
    Останнє, що мені приходить на розум ? на 16V є клапани swirl на впускному колекторі, легко утворюють кристали, що забруднюють і не працюють належним чином, навіть якщо ?
    важка робота зняття групи колектора...
    Свічки розжарювання нові, в той час як для заслінок swirl працює тільки той, моторизовані та інші вільні, чому? без аукціону swirl. Однак, сьогодні я з'ясувала, у мене втулка нижня в зборі перфоровані.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    що температура у вас у ваших районах? У мене bravo 1.9 jtdm 150cv і від моїх районах, ми прибули в 2-3? C і я не курить. У мене 140000 км
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    що температура у вас у ваших районах? У мене bravo 1.9 jtdm 150cv і від моїх районах, ми прибули в 2-3? C і я не курить. У мене 140000 км
    Я в Сардинії, і в ці дні ми знаходимося на 15 градусів.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав checcosassu Visualizza Messaggio
    Я в Сардинії, і в ці дні ми знаходимося на 15 градусів.
    Відомо, що деякі автомобілі, які іноді fumosit? з'являється при температурі проміжних і абсурдно, нижче нуля нічого... я розумію, тому? відображення дизель vs. температура двигуна/навколишнього середовища в раз ? р? занадто рясний, або з авансів, трохи штовхнув і cos? подивитися fumatina...або я помітив, якщо я використовував двигун довго в інтернеті? і, можливо, навіть не досягає робочої температури (cos? в результаті чого один "забруднення двигуна".
    Так як ми RE, ми можемо створити новий топік спеціальний і збирати-й? інформація? що скажете?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    5
    використовую mobil1 0/40 кілька років, відмінний продукт
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ви можете вказати, в якому районі ви знаходитесь? щоб використовувати масло 0w40 ви повинні виявитися на вершині альп, ні?
    IP

Стр. 21 з 40 PrimaПеред ... 11192021222331 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •