be авансові платежі були розраховані з урахуванням 80 і 100mm3 мати упорскування, що важко після вмт, як надати оригінальний, ти як avrsti змінено досягнень, rail, потім дивиться добре, і ви побачите, що це аванси, які rail riscalati до 100mm3, в той час як для rail я збільшених до 150bar більше в 100mm3 тиску на середніх обертах, щоб мати fumosita менше, і час вприскування більше bereve так, для того щоб не дати надто рано.
Постійно в мові predente з тест тільки що зробив, я опустив геометрії до 20% з грубої пропорції, приймаючи значення карти 20mm3 в 40mm3 60mm3 і facebdo так 80 і 100mm3, з зниження геометрії пропорційно, карта turbo встановлена на 1.3 бар, то я б сказав, я повинен підніматися повільно, потім зупинитися на 1.3 бар з геометрією, так тонко, не ? так, очевидно, 2200 об ам повному навантаженні qiundi 100mm3 тиск і ще 1.2, але сіль без зупинки до 1.55 бар і потім залишиться їх і трохи знизити після 3500 оборотів, це не мені назад, так як, якщо тиск в ціль ? 1.3 бар, мені приходить в 1.55, що діагноз ? в якості абсолютного тиску 1.48 бар, коли я кажу йому зупинитися, і 1.3 і різання чистої геометрії на 20%? я не можу пояснити цю річ, я зробив карту на 147 з dpf, той же двигун, ми зробили тест карту повідомлено в 92mm3 упорскування максимальна, і він не має цієї проблеми turbo, тиск мета 1.4 вимірюється 1.424 максимальна, мій стріляє так і в геометрії дуже низькою, можливо, буде відсутність первинного каталізатора, що не створює contropressioni, що стримує хід turbo, капуста з оригінальною карті turbo я отримую 1.4 з манометром