Стр. 21 з 22 PrimaПеред ... 1119202122 ОстаннєUltima
Результати від 201 до 210 214
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    І тлярата всього 75 мг..обмежувачі зроблені в команду, і машина приходить tranquillamenteva 5500 і і входить в litatore тільки ke nn відчуваю, стріляти, бо він прибув без дизельного палива, проте, як я читав, машина стріляє, то назад prrr, коли прийде потужності обмежувач ke в кінці усеро х перших 2-х передач, то після пп ми прибуття передач,...x геометрія nn я хотів би мати piccate як я можу зробити її? Я досі не встановлений манометр, і я не можу стежити за ним...карта 27x cent vag suite kiama корекції l у мене збільшена x 75 мг анке неї..
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Тоді x карти soi торкання тільки ті, з 70-х? і потім я намагаюся від 2800 з 2,5? і заходу, до майже може до 5000 оборотів....чи потрібно оновлювати break від 60 крок їх 75 мг чи ні, і потрібен такий anticiper? те ж саме?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    але ви стільки курите ? від 1 рангу до останнього вр останні 2 криві, і подивіться, що ви зміните до високих.
    за передоплатою на середніх оборотах, якщо хтось на форумі втрутилася, щоб навіть дати пораду, якщо хтось пробував, які результати... не силою aumentandoli перейти більше.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    тоді машина переходить ке і бомби 2 градуси до середнього до високого ступеня all останній шлюб point...вчора 147 зіставлені якщо не він бампер стрибала...потім 3-ї серії coupe 177 оригінал перо відкривали до 160 до 200, переданих c були 50 метрів...тільки зс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метрів і приїхав вперед майже в 2 машини...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    тоді машина переходить ке і бомби 2 градуси до середнього до високого ступеня all останній шлюб point...вчора 147 зіставлені якщо не він бампер стрибала...потім 3-ї серії coupe 177 оригінал перо відкривали до 160 до 200, переданих c були 50 метрів...тільки зс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метрів і приїхав вперед майже в 2 машини...

вихлоп і фільтр на цій машині для мене не робить текст або він ще не знаєте, чи був вище карту.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ок.
    палити, як ти ставив? якщо ви йдете сильної зробіть відео на трек.
    comnuque і тепер реєструвати з vag машини заднім числом не розумієте, що відбувається

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Щиро вірю, ke був трохи вище карту, безумовно, працюють більш високі тиски...тому rino машину данила, який уже зробив кілька і, безумовно, знає краще, ніж я..про куріння робить тільки педаль і все, ноя ще й на високих... pultroppo досі не можу vaggarla... сьогодні я зробив leon 110 1.2 prex і 55 мг палива, необхідне і прийшов, милий...з авансів акції

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    відео...відео...відео...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    і vag ? важливо.... в іншому випадку ви можете сказати, тиск tot дизель малюк.... але в реальності відбуваються інші речі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    і vag ? важливо.... в іншому випадку ви можете сказати, тиск tot дизель малюк.... але в реальності відбуваються інші речі
    і правда...? він говорив, що якщо не "розблокувати" на ecu до діагностики vedrano значення тільки до певного ступеня....
    дизель макс 70mg...
    повітря max tot мг...
    і так далі...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Стр. 21 з 22 PrimaПеред ... 1119202122 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •