-
про нових multiair, що ви думаєте dell' заздалегідь?
-
- я теж тебе деньок emilground , хоча, як на мене, не ? злочин, навіть на картах-й? тихі ви пу? змінити, враховуючи, що за рахунок збільшення кількості? вводили ви alluga час, щоб inietttare pi?. Конкретно кажучи? у відсутність диму і n вигляд складності? від правильного розрахунку мені перерахувати, навіть перший пост msport на карти standard, не треба ускладнювати собі життя
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
ви вибачте,.... але дилер каже, що... " + " або " - досягнення результату корисно ****llo потужності ... , якщо ми можемо спалити все, без створення надмірно високої температури і скачки тиску небезпечні для manovellismi , я кажу, у нас все в порядку
але ми можемо двигуна закритий, перевірити ... або ми повинні зробити тест на знищення, щоб знати напевно?
я особисто на картах напрямки використання 45 очок при повному навантаженні 4000 об / хв , мені здається, краще працювати , я можу розмістити відмінності в потужності prox тижнів з авансів орі і mod
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 23-09-2013 до 18:50
-
vi місце моє рішення:
Я особисто, маючи двигун 1.9 jtdm від 120cv і 8в я вчився далі, і після різних доказів між fumosita та екскурсійне загальмувала я conlcuso, що заздалегідь, за те, що riguada мій двигун має бути дано, щоб не перевищувати 8-9 градусів post вмт, що знижується до 7-6 для високих оборотів, розслідування оригінальна карта досягнень 4500 тому, наприкінці вприскування в вмт, це пов'язано саме alf відома, що 4000/4500 обертів рух поршня ? швидко, і потрібен деякий час, щоб підірвати дизельного палива.
Сказав це я, що я роблю: збільшення rail, як правило, на картах напрямки від 1600 бар roginale прибуття також 1720bar на високих обертах, як правило, не більше ncercare мінімізувати час niezione на високих обертах, збільшення також 150bar в середніх оборотів (наприклад, 2500-3000 об), то? i break за кількістю fi дизельного палива, що хочу додати, тому мене в розрахунок, навколо знаходженні таблиці exel від мене в курсі про те, як обчислити чудово час inj на двигунах jtdm, після цього я підготував таблицю exel, де я розрахунок для кожного числа обертів час вприскування палива використовується в залежності від тиску, у той число обертів і tinj для цього кількості дизельного запитом цей тиск, після цього я перетворюю в градусах за формулою ((60сек/число оборотів)/360?)x1000000(usecondi) і я вважаю час, який займає поршень може зробити, (залишимо, що поршень не йде, регулювати швидкість, але effettivamento сповільнюється до зупинки в etremita але для розрахунку наших досягнень ? не має значення), знаючи, коли триває мірою ми поділяємо onstro часу inj для цього можливість, і ми знайдемо, скільки триває градусів те inieizione, то ми віднімаємо в цьому ін'єкції час заздалегідь pretabilito і давайте подивимося, якщо необхідно змінити заздалегідь. це ? мій метод
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
я особисто не, я майже ніколи не аванси, але " якщо я зроблю карту поштовх,я намагаюся автомобіль, і я бачу, що палить,в колах, в яких курить do 1 градус раніше,якщо курить досі-ду-2,не більше а 3 градуси і я зупиняюся,як правило, вирішую і машина в порядку...
а я хотів рад, переходячи на авто, на бензин,хто-небудь знає як вони працюють?
-
ніколи не є надмірними, якщо вони використовуються, щоб закінчити inizione в потрібний момент, очевидно, і добре, не перевищувати певний поріг, і подивитися, якщо ми аванси до 21 градусів suun jtd, я знайшов автомобіль, який murava до 27? потім, що це ? межі, потім ви повинні перевірити, якщо і те, скільки вони служать, не дати їх капусту
-
я їх в будь-якому випадку не працює інтернет, по-моєму 0,5, 1 ступеня на 3500-4000, щоб мати трохи агресивності ще є
-
я згоден з msport на картах з кроком відносно низькі nn погоджується з тим, доторкнутися до них, я знаю, prepratore, що карту таким важким багато mjet з 2256 і 2260 vk і надати кількості galosio важливих змінює їх, і я повинен сказати, що відчути, як працюють ці двигуни, схоже, турбо-бензин змінюються краще звук і простягають до limitaore і з egt в нормі
-
З різних тестів, які я роблю на своїй машині можу сказати, що я помітив, що з часом уприскування дуже довгі машини, багато курить і штовхає раніше багато, з той же час збільшення авансів машина перестає або майже палити дозування стає більше? солодкий і лінійна, але в той же час я відчуваю, менше aggressivit? у riaccelerazioni. Це тільки відчуття, ми хотіли б номери, щоб оцінити, чи добре, але в будь-якому випадку я не думаю, що це неправильно редагувати їх, звичайно, було б доцільно, принаймні, використовувати "метод tidus"? розрахувати, скільки вам дійсно потрібно, і ніколи не перевищуйте певне число градусів, на повідомлення ін'єкцій.
-
Я намагаюся spegarti і пояснити мені, чому, очікуючи кінець уприскування палива закінчується раніше (що очевидно), так що не кидаєте дизель або кинути його набагато менше, ніж після вмт...вспоми доставки ви пом'якшує і ви можете спалити більше дизелів, але в наступний цикл у вас менше вихлопних газів, які вам доручають турбіни, і ось чому? відчуваєте, що машина менше реактивної...розтягнути час і простий спосіб збільшити класичної подачі дизельного палива перо, розширюючи час автоматично posticipi в кінці упорскування, і ви зобов'язані передбачати, щоб уникнути курити...і як ковдру, коротше, якщо ви чохол вище ви дізнайтесь, ноги ж навпаки.
L ідеально було б знайти компроміс між часом-заздалегідь і метод tidus і по-справжньому корисно, насправді спасибі, я кажу про l збільшити або змінити заздалегідь: якщо терміни не змінюються, їх занадто багато, ви можете навіть джон торкніться аванси, але якщо протягнути дуже ти змушений, щоб уникнути диму і мати краще згоряння і, звичайно, загальна продуктивність краще
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму