Насправді я eseguento все на карту поінформована про те, чому після кількох тестів, я помітив, що проблема повільного на карту повідомлено ? turbo, що конференц-й? повільно
Насправді я eseguento все на карту поінформована про те, чому після кількох тестів, я помітив, що проблема повільного на карту повідомлено ? turbo, що конференц-й? повільно
Налаштувати нормально, контролер pid, не ? завжди легко... я раджу Вам також робити журнал, відстежуючи тільки про мм3 і вводять , прискорення від 1500 до 4000 оборотів так, щоб бачити, чи є шипи на дизельне паливо, які роблять його важким для регулювання тиску... ( мене сталося)
однак це правило добре vnt, потім, коли у вас тиск, ви хочете, і мета, якої collimano я покажу вам, як я роблю, щоб мати швидкість реакції!
у всякому разі я бачив карту проінформований про те, що ти додається, є багато помилок, і карти торкайтеся без потреби... я тобі вірю, що він курить і йде менше...
наприклад, тут:1CC032
але є і багато іншого...
це не інформація ? трохи краще, але я не згоден, на деякі речі..
погодимося з тим, що ? змінено погано 1cc032, але не ? неправильно...
він змінюється тільки мети, тобто тільки до 2500 оборотів...
також це не слід чіпати 1C1F86
потім існують різні задирки, от і...
Хлопці...я живу, я...я не, щоб спробувати x майбутній шлюб...х? ввечері, я ті 15 хвилин, щоб відкрити картку і damos і дивитися
Я вважаю правильним міркування, що ми, слідуючи..дить?...
наприклад, карту обдурив
педаль на 30%, ecu вважає, надати 60mm3 дизельного палива, але в реальності? ? pi? xk? час найдовші...але ecu закриває геометрії для 60mm3, в реальності? так ще й дизель, турбо перетворити? pi? і avr? більше тиск...ось виправдано більшої готовності до педалі і "поштовх"...
карту проінформований про те,
ебу знає, що на 30% педалі повинно дати 60mm3, і що вони РЕАЛЬНІ...закриває геометрії для 60mm3 і амінь...
Тепер мова ? гладка, як масло...але..c'? але..***** ? можливо, що остаточні характеристики і дим обдурили йде більше, а диму менше?cio?, я маю на увазі ноги все мар...з допомогою обману ебу знає, що вводить 80mm3 (ліжка в карту час), але в реальності? я 100mm3 (обман часів) і закриває геометрії для 80mm3...в той час як в поінформована про те, ебу закриває geom завжди 80mm3 але він знає, що я 100mm3...повинні йти і курити одно..і немає...
з проінформований про те, курите більше і виходить дешевше...
Крім того, я вважаю, що "переписати" pid для 100mm3-це щось дійсно багато, але дуже, дуже складна...
Також авансові платежі є фіктивними і тиску... Тому що я змінити таким чином, настільки радикальне?
Необхідно враховувати, що досить мало, тому що дим і втрачають продуктивність...