Стр. 20 з 23 PrimaПеред ... 101819202122 ... ОстаннєUltima
Результати від 191 до 200 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Я помітив, завжди поліпшення відповідь на приєднуюсь також до більш швидкої заливки dell інжектор я прекрасно знаю, що nn виходять л. с. з збільшенням тиску, але для мене, допомагає в певних умовах..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    tonyteam ви я досі dpf встановлений, через брак часу я ще не забрав...чому? ви мене питаєте?
    в даний час у мене остання версія карта завантажена і я пройшов близько 3000 км, регенерація кожні 400 км (пробіг в основному міський).
    Єдиним недоліком ? що на 3000 км пару раз ? горить контрольна лампа несправності двигуна проблема з dpf, які, однак, після декількох хвилин ? - і зник.
    Діагноз засмічення dpf ? в нормі ? несправність, що, однак, я очікував, побачив, що карти, як лямбда-вирази, як ви можете помітити, не зроблено нічого хорошого, в очікуванні їх після зняття dpf

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    я purtruppo з групою fiat чесно, набагато раніше, ніж в інших групах ці проблеми...**** llo dpf не сон ок... і я часто бачу, що не на оригінальних авто-ось вже? ці проблеми

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Але чому? не повністю видалити dpf??? Як вручну, так і elettronicamnete якщо у вас є проблеми??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    zaga1 звичайно, знімаю, ? операції які були вже? у програми від часу, але, на жаль, я ще не мав часу, необхідного для цього....
    ? принаймні, два місяці, що навколо труби прямо в багажнику :-)

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    zaga1 звичайно, знімаю, ? операції які були вже? у програми від часу, але, на жаль, я ще не мав часу, необхідного для цього....
    ? принаймні, два місяці, що навколо труби прямо в багажнику :-)
    Vabb? але це тому, що? ви хочете накласти зварювати труби прямі, але ви могли також видалити його копати всередині з-велья свердло гросса, таким чином, що ви не втрачаєте час на пайку і зняти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    я не втрачаю час, я трубку прямо навпроти моєї машині, 3 болта і я вирішив...ви втратите набагато більше? час, як ви кажете, очистити себе?- ...крім того, таким чином, не ? власний розумний вибір.
    Якщо завтра я захочу зібрати? що ви робите, ви витрачаєте 600 євро для ricomprarlo? не кажучи вже про все лайно, що ви вдихів робити цю операцію

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    я не втрачаю час, я трубку прямо навпроти моєї машині, 3 болта і я вирішив...ви втратите набагато більше? час, як ви кажете, очистити себе?- ...крім того, таким чином, не ? власний розумний вибір.
    Якщо завтра я захочу зібрати? що ви робите, ви витрачаєте 600 євро для ricomprarlo? не кажучи вже про все лайно, що ви вдихів робити цю операцію
    Слухайте ви це ? вірно? так, як я кажу, я зовні нічого не видно, чому? fap бачиш же, хоча, як ви кажете fap можливого контролю його подивитися з трубою, що ви збираєтеся змінити, то справедливо кожен зі своїм смаком, а потім я тобі привіт сказав, погляд на конус ви можете зробити, ні, що ви повинні зробити це для сили, щоб, як я кажу ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    звичайно, кожен має свою думку, але для мене метод, який я вам запропонував, має занадто багато недоліків, якщо ви хочете також існують підроблені fap в торгівлі, а також вважає, що ваш метод може викликати потрясіння в трубу через не regolarit? внутрішньої поверхні після фрезерування dpf.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    звичайно, кожен має свою думку, але для мене метод, який я вам запропонував, має занадто багато недоліків, якщо ви хочете також існують підроблені fap в торгівлі, а також вважає, що ваш метод може викликати потрясіння в трубу через не regolarit? внутрішньої поверхні після фрезерування dpf.
    На сьогоднішній день виконано ідеально ніколи не проблема, але якщо все зроблено добре, не створює турбулентності тихий, то зробіть, як ви хочете, зрештою, ми на форумі, і рада, і думка його тягне до іншої :-)

Стр. 20 з 23 PrimaПеред ... 101819202122 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •