Я помітив, завжди поліпшення відповідь на приєднуюсь також до більш швидкої заливки dell інжектор я прекрасно знаю, що nn виходять л. с. з збільшенням тиску, але для мене, допомагає в певних умовах..
Я помітив, завжди поліпшення відповідь на приєднуюсь також до більш швидкої заливки dell інжектор я прекрасно знаю, що nn виходять л. с. з збільшенням тиску, але для мене, допомагає в певних умовах..
tonyteam ви я досі dpf встановлений, через брак часу я ще не забрав...чому? ви мене питаєте?
в даний час у мене остання версія карта завантажена і я пройшов близько 3000 км, регенерація кожні 400 км (пробіг в основному міський).
Єдиним недоліком ? що на 3000 км пару раз ? горить контрольна лампа несправності двигуна проблема з dpf, які, однак, після декількох хвилин ? - і зник.
Діагноз засмічення dpf ? в нормі ? несправність, що, однак, я очікував, побачив, що карти, як лямбда-вирази, як ви можете помітити, не зроблено нічого хорошого, в очікуванні їх після зняття dpf
я purtruppo з групою fiat чесно, набагато раніше, ніж в інших групах ці проблеми...**** llo dpf не сон ок... і я часто бачу, що не на оригінальних авто-ось вже? ці проблеми
Але чому? не повністю видалити dpf??? Як вручну, так і elettronicamnete якщо у вас є проблеми??
zaga1 звичайно, знімаю, ? операції які були вже? у програми від часу, але, на жаль, я ще не мав часу, необхідного для цього....
? принаймні, два місяці, що навколо труби прямо в багажнику :-)
я не втрачаю час, я трубку прямо навпроти моєї машині, 3 болта і я вирішив...ви втратите набагато більше? час, як ви кажете, очистити себе?- ...крім того, таким чином, не ? власний розумний вибір.
Якщо завтра я захочу зібрати? що ви робите, ви витрачаєте 600 євро для ricomprarlo? не кажучи вже про все лайно, що ви вдихів робити цю операцію
Слухайте ви це ? вірно? так, як я кажу, я зовні нічого не видно, чому? fap бачиш же, хоча, як ви кажете fap можливого контролю його подивитися з трубою, що ви збираєтеся змінити, то справедливо кожен зі своїм смаком, а потім я тобі привіт сказав, погляд на конус ви можете зробити, ні, що ви повинні зробити це для сили, щоб, як я кажу ;-)
звичайно, кожен має свою думку, але для мене метод, який я вам запропонував, має занадто багато недоліків, якщо ви хочете також існують підроблені fap в торгівлі, а також вважає, що ваш метод може викликати потрясіння в трубу через не regolarit? внутрішньої поверхні після фрезерування dpf.