Стр. 20 з 21 PrimaПеред ... 1018192021 ОстаннєUltima
Результати від 191 до 200 214

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ОК, я закінчив файлу duration актуальною і перерву...тепер мені залишилося тільки аванси perhe зараз я закінчую l iniezzione в деяких випадках до + 10? від пмс я хотів би avviccinarmi
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Я зупинив 60 60 75 я, виготовленими методом proprorzioni ke вас в курсі ти.. я бачив, проте, в інтернеті різних карт і вже з 72 або 70, вони duration 36gradi...навіть на початку посту, однак, cicxiogsr запитували манро як iniettava з 5gradi в готелі, і це було більше або менше 10 мг більше, я, вклавши в 15 ще і ще чи menosono з 6 градусів max 7 в деяких місцях ще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ок, я riguradato розрахунки, і я зрозумів. тобто картку, яку ти дав 27%, які не знають, що після карти уприскування.
    у overboost поверніть його орі. ви просклоняли так, але кілька пунктів краще, ніж оригінал.
    вр limit пара, ви працює, тому 5500? тобто приходить до нас на тих оборотах, завдяки правити?

мені не подобається, обмежувач крутного моменту. diminuiscilo трохи на високих, що все встановлено по 80 мг не має сенсу, якщо навіть їх вимагати. покладіть її на 75 мг, а потім, типу 4200 cominicia, щоб знизити дизельне паливо трохи прийшовши до 5200 я не знаю, скільки повітря вам, але я вважаю, що 60 мг навіть менше, витратьте на 5200giri, так після 4000 оборотів потужність ви зробили і з турбіною, якщо залишаєте 75 мг до обмежувача не думаю палити.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    І тлярата всього 75 мг..обмежувачі зроблені в команду, і машина приходить tranquillamenteva 5500 і і входить в litatore тільки ke nn відчуваю, стріляти, бо він прибув без дизельного палива, проте, як я читав, машина стріляє, то назад prrr, коли прийде потужності обмежувач ke в кінці усеро х перших 2-х передач, то після пп ми прибуття передач,...x геометрія nn я хотів би мати piccate як я можу зробити її? Я досі не встановлений манометр, і я не можу стежити за ним...карта 27x cent vag suite kiama корекції l у мене збільшена x 75 мг анке неї..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Тоді x карти soi торкання тільки ті, з 70-х? і потім я намагаюся від 2800 з 2,5? і заходу, до майже може до 5000 оборотів....чи потрібно оновлювати break від 60 крок їх 75 мг чи ні, і потрібен такий anticiper? те ж саме?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    але ви стільки курите ? від 1 рангу до останнього вр останні 2 криві, і подивіться, що ви зміните до високих.
    за передоплатою на середніх оборотах, якщо хтось на форумі втрутилася, щоб навіть дати пораду, якщо хтось пробував, які результати... не силою aumentandoli перейти більше.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    тоді машина переходить ке і бомби 2 градуси до середнього до високого ступеня all останній шлюб point...вчора 147 зіставлені якщо не він бампер стрибала...потім 3-ї серії coupe 177 оригінал перо відкривали до 160 до 200, переданих c були 50 метрів...тільки зс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метрів і приїхав вперед майже в 2 машини...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    тоді машина переходить ке і бомби 2 градуси до середнього до високого ступеня all останній шлюб point...вчора 147 зіставлені якщо не він бампер стрибала...потім 3-ї серії coupe 177 оригінал перо відкривали до 160 до 200, переданих c були 50 метрів...тільки зс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метрів і приїхав вперед майже в 2 машини...

вихлоп і фільтр на цій машині для мене не робить текст або він ще не знаєте, чи був вище карту.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ок.
    палити, як ти ставив? якщо ви йдете сильної зробіть відео на трек.
    comnuque і тепер реєструвати з vag машини заднім числом не розумієте, що відбувається

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Щиро вірю, ke був трохи вище карту, безумовно, працюють більш високі тиски...тому rino машину данила, який уже зробив кілька і, безумовно, знає краще, ніж я..про куріння робить тільки педаль і все, ноя ще й на високих... pultroppo досі не можу vaggarla... сьогодні я зробив leon 110 1.2 prex і 55 мг палива, необхідне і прийшов, милий...з авансів акції

Стр. 20 з 21 PrimaПеред ... 1018192021 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •