Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 36

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Скажімо, наприклад, що для авто з 1995 року приблизно в 2006 чи добре 1260 ?

Очевидно, після якийсь трюк в посиланнях у випадку, якщо автомобіль, який вони не в БД, типу ФІАТА, з розетки на три полюси...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    У будь-якому випадку, щоб те, що варто 1260 варто мати: в будь-якому випадку, як я вже сказав, є інструменти двох різних поколінь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    І коли ви говорите, ПІВНЯ 2-це v54?

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    . ..півень 2=півник 48 і вище

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Яка ймовірність того, що півник китайський легко блокувати ЕБУ ? Залежить від обладнання і програмного забезпечення, що робить його працювати?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Melo81 Visualizza Messaggio
    Яка ймовірність того, що півник китайський легко блокувати ЕБУ ? Залежить від обладнання і програмного забезпечення, що робить його працювати?
    і відповідь, який ніхто не може дати тільки бути в курсі, що kess клон коштує 100€, а кесс офіційний коштує 4400+пдв, отже, різниця там повинні бути.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    і відповідь, який ніхто не може дати тільки бути в курсі, що kess клон коштує 100€, а кесс офіційний коштує 4400+пдв, отже, різниця там повинні бути.
    Вибачте, але я не думаю, вичерпну відповідь...я Не думаю, що на оригінал є компоненти лаком в 18-каратного золота, це те, що програма управління був задуманий НАСА...
    Саме, як написав хтось, навіть якщо НЕ оригінал, хороша якість збірки, не повинно створити проблем... на мій погляд, це більше проблема програмного і апаратного забезпечення...
    У будь-якому разі дякую за відповідь, але 4400 євро + 22% є надзвичайно надмірно думаю...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Melo81 Visualizza Messaggio
    Вибачте, але я не думаю, вичерпну відповідь...я Не думаю, що на оригінал є компоненти лаком в 18-каратного золота, це те, що програма управління був задуманий НАСА...
    Саме, як написав хтось, навіть якщо НЕ оригінал, хороша якість збірки, не повинно створити проблем... на мій погляд, це більше проблема програмного і апаратного забезпечення...
    У будь-якому разі дякую за відповідь, але 4400 євро + 22% є надзвичайно надмірно думаю...

ти мене вибач, але якщо ти так думаєш, мабуть, ви не професіонал і не додати ще.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    клони в цілому, якщо вони, коли вони йдуть, двигун в порядку,проблема в тому, що я не в курсі, так що ви можете зробити, тільки більш старі автомобілі,не ти також технічна підтримка в разі виникнення проблем і т. д...

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Вибачте, але яку відповідь ви очікували більше, ніж те, що ви сказали? Клон-це клон; не поважають, звичайно, стандартні конструкції типу якості ISO і т. д. і т. д.; компоненти часто змінює, просто відкрийте два і зробити порівняння, і не виключено, що буде зібрано також з компонентами брухту; якщо читати на форумі побачити різні зміни, заміни компонентів, хто це зробив.
    Потім виробник клону не тому, звичайно, і тестування і лише після того, як ти його в руки подивитися, принаймні, при запуску працює, не виключивши, що може зробити безлад у фазу, в якій він працює на ебу.
    Це правда, що тепер клони стають все більш надійними, але ніхто вам ніколи не зможе сказати, скільки.
    Привіт

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •