по-моєму, немає
по-моєму, немає
як це має бути зроблено?
Sn з телефону і гвідо Кликніть в моє ім'я, і я пошлю їх, щоб і **** що я посилаю їх, один я побачити його, якщо sn зроблені добре ...
хтось може допомогти мені зрозуміти логіку цій карті??
якщо двигун моно турбо від ARL, є правильним встановити карту вихідні значення n75 для ARL, чи краще залишити оригінали asz?
слухай, постривай, а що тобі відповість хтось, але я тобі сказати, хай його...
машину ми вчора сказала, що ти йди погано, просто ... залишити його і працювати над цим .. і вирішите всі проблеми ... крім того, що ви хочете чекати рада від якої-небудь спеціаліст ... тоді зроби, а я особисто вам раджу ,..
машина йде погано, як від оригіналу, що із зіставлення, як з n75 від arl з n75 спалаху...
це моя проблема, і зрозуміти, як має працювати ця турбіна, що у мене встановлено,
карта n75 управляє геометрією турбіни і проводиться після витратоміра того ж...
з міркувань логіки, це добре і правильно адаптувати карту n75 від asz значень ARL, це тому, що стенд ідентичний, кулачки однакові, форсунки однакові, змінюється тільки турбо і ск...
сказав, що це, принаймні, знаю точно, що це не проблема карти, але і фізичної проблемою, може westegate занадто довго, може бути, маховик і зчеплення теж їдять, може бути що завгодно, але, принаймні, я мисливець, і сумніви, і знаю, якщо він повинен працювати зі значеннями ARL...
це здатний, що він сказав, навіть якийсь нісенітниці, тільки фахівці можуть полювати і сумніви, але я не розумію, xk не відповідають...
ну, може бути .. не пов'язані .. за це не відповідають
а .. блоки управління також є ідентичними правильно чи що зміниться ?