Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Обговорення: Джип 3.0 CRD рве

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Ок, будь ласка

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Привіт, хлопці сьогодні я зробив трохи площі в v6, щоб дістатися до приводу swirl аукціони рухатися навпомацки в лівій, на правій, піднімаючись з кіл на перший погляд здається, працює добре .... Я помітив, що він почав робити пирхають типу pop off у відпустку, і ви почуєте гучний шум коробки фільтра після зригування раковина типу тих, що робить змінюваною геометрією, коли залишається відкритим 😏 привід, але він працює у вас, що ви думаєте ?? Перевірив втулки
    Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав Нагнітач Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці сьогодні я зробив трохи площі в v6, щоб дістатися до приводу swirl аукціони рухатися навпомацки в лівій, на правій, піднімаючись з кіл на перший погляд здається, працює добре .... Я помітив, що він почав робити пирхають типу pop off у відпустку, і ви почуєте гучний шум коробки фільтра після зригування раковина типу тих, що робить змінюваною геометрією, коли залишається відкритим ������ привід, однак, працює, що думаєте ?? Перевірив втулки
    Заздалегідь спасибі
    Ця машина мені дуже цікаво ������������������вже перевірив всі западини?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Втулки і труби, перевірте, якщо самокат буде ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Самокат, що дія.метелики в цей момент ти виглядаєш, як функції ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    гарне seraaaaaaaaaaaaaaa новини на цей джип ... ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав carfree Visualizza Messaggio
    гарне seraaaaaaaaaaaaaaa новини на цей джип ... ?
    Тепер ми цікаві, можливо, буде служити нам

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Добрий вечір всім, вибачте за затримку... Я розібрав впускні колектори механізм метеликів працює добре, як була складена, але не думаю, що це може залежати від того, однак у нас віддаляються остаточно розібрати турбо, щоб дістатися до колекторів, я помітив дивний металевий звук, ніби кулька всередині, турбо від вихлопу і всередині я знайшов шматок заліза, йде від випускного колектора практично на вході в турбо випускний колектор має втулка зварна зламалася і закінчилася в турбіні не зробив великий збиток злегка обертаючи зруйнована в кінці... Але до сих пір не знаю від чого вони можуть залежати ті ривки, що від😏 буду тримати вас в курсі, якщо будуть ідеї, я всі вуха💪

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Зазвичай, коли роблять так ЕБУ акпп allinyerno ж і пішла...і сталося ж на ml 320 CDI...якщо замінити, то ви повинні переналаштувати з допомогою star diagnosis

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Велике спасибі за інфо....сумніви, я прийшов, але не знайшовши нічого в діагнозі в ecu коробки передач я виключений з можливостей

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •