Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав carfree Visualizza Messaggio
    Але коли він хоче, скажи йому прощає.орі сталося нічого.слюда.швидше за все.щось
    насправді мій питання було, якщо це екю, я міг зробити його через послідовний порт, побачив, що не ніколи не зробив без проблем, то іншого роду.

тепер я бачу, переконати його, я беру карту через послідовний порт, обробляє його і подивимося, якщо так.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    насправді мій питання було, якщо це екю, я міг зробити його через послідовний порт, побачив, що не ніколи не зробив без проблем, то іншого роду.

тепер я бачу, переконати його, я беру карту через послідовний порт, обробляє його і подивимося, якщо так.
    Ах забув, якщо тобі приходить щаслива ідея, відкривай.його.ж документально, тому що, якщо вони відкриваються ste ебу пошкодити ecu є дуже точний спосіб, потрібно зробити отвори, де є ділянки, мені здається.... Так що будьте обережні, інакше пошкодите ecu . Спокійної ночі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Ах забув, якщо тобі приходить щаслива ідея, відкривай.його.ж документально, тому що, якщо вони відкриваються ste ебу пошкодити ecu є дуже точний спосіб, потрібно зробити отвори, де є ділянки, мені здається.... Так що будьте обережні, інакше пошкодите ecu . Спокійної ночі
    дякую за пораду, перш ніж відкривати щось сортова ecu, я завжди дуже обережний.

тепер, щоб побачити, якщо це ecu і тієї ж машини мого друга, автомобілі, тієї, похідних і знесли ту, якої я ебу в лабораторії, вони ж Класу A180 1.6 бензин.

але не сказав, що гори ж ecu, може бути легкий варіант як це часто буває в fiat.

це що, я в лабораторії не є герметичним, має власники пластикові знімні і працює з великою легкістю.

це карта, що кодування проживають в AM29F200, я говорю про це.

якщо інший, що я повинен принести і, звичайно ж, я спеціально попросив зробити клон, і так воно і буде.

про те, що якщо я роблю добре, цим кроком ви вже пішли чутки, і в мене є кілька автомобілів, щоб побачити інші речі, я завжди кажу електроніки та діагностики, я не механік.

Важливе правило, що мені наснилося, що я та, що двигун не повинен мати помилок, якщо не чистий і не займе руки, якщо ви не можете вирішити ваші, поки те, що, що не так.

в іншому випадку ви зробите тільки caisni і я хотів би уникнути, і я думаю, ви всі тільки посилює.

насправді найближчим зроблю витрата трохи великий для діагностики.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    дякую за пораду, перш ніж відкривати щось сортова ecu, я завжди дуже обережний.

тепер, щоб побачити, якщо це ecu і тієї ж машини мого друга, автомобілі, тієї, похідних і знесли ту, якої я ебу в лабораторії, вони ж Класу A180 1.6 бензин.

але не сказав, що гори ж ecu, може бути легкий варіант як це часто буває в fiat.

це що, я в лабораторії не є герметичним, має власники пластикові знімні і працює з великою легкістю.

це карта, що кодування проживають в AM29F200, я говорю про це.

якщо інший, що я повинен принести і, звичайно ж, я спеціально попросив зробити клон, і так воно і буде.

про те, що якщо я роблю добре, цим кроком ви вже пішли чутки, і в мене є кілька автомобілів, щоб побачити інші речі, я завжди кажу електроніки та діагностики, я не механік.

Важливе правило, що мені наснилося, що я та, що двигун не повинен мати помилок, якщо не чистий і не займе руки, якщо ви не можете вирішити ваші, поки те, що, що не так.

в іншому випадку ви зробите тільки caisni і я хотів би уникнути, і я думаю, ви всі тільки посилює.

насправді найближчим зроблю витрата трохи великий для діагностики.
    Не я сказав, це важко відкрити їх, я сказав, що деякі моделі ecu mercedes, коли відкрити не відправляються більше, тому що ви не так що раджу будеш продовжувати добре ..., наприклад, відкрити і легко, потім додайте і не відходять тепер я не знаю цю модель, якщо так ... але, повторюся, моя порада.чим будеш продовжувати краще ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    місце фото що ми робимо до.....у мене відкриті високі, я читав і раніше, навіть якщо вони лише власники пластикових тут немає ніяких отворів робити.....
    WP_20160904_13_09_12_Pro.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Я не можу завантажити файли, я не права, в будь-якому випадку, якщо ти документально і nn ризики ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Я не можу завантажити файли, я не права, в будь-якому випадку, якщо ти документально і nn ризики ок
    виправданий мабуть, ecu, що я роблю вже майже рік, але електроніка і комп'ютери від життя.

ці системи дуже поширені, деякий час тому я recperato-то IAW момент, щоб дізнатися, наприклад, відкрити.

я знаю, що і краще зробити це через послідовний порт, але півник у мене не дуже багато довіри, навіть якщо досі не представив мене проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    ок, тоді зроби сам !!

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення